Ella nu se mai ascunde: "Astăzi știu că sunt iubită" Ce mesaj a postat pe instagram?

Autor: B.H.
Actualizat: 18 iul 2022, 07:00

Ella nu se mai ascunde. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj emoționant prin care a dezvăluit ce își dorește cel mai mult în această perioadă.

Ella nu se mai ascunde.  Pusă la zid de multe ori pentru că s-ar fi apropiat de băieții din casă care au deja o relație, Ella a dezvăluit acum ce așteptări are de la viitor. 

Ella nu se mai ascunde: "Astăzi știu că sunt iubită" Ce mesaj a postat pe instagram?

Ella a stârnit de multe ori certuri aprinse în casă, totul din cauza interacțiunilor pe care le-a avut cu ceilalți băieți.

Deși a afirmat că nu își dorește o relație cu vreun băiat care se află în prezent la "Puterea Dragostei", concurenta a fost taxată dur de fiecare dată când s-a apropiat de cineva, chiar și în calitate de prietenă.

Acum, Ella a postat pe contul personal de instagram un mesaj care pare că descrie perfect situația ei actuală. Concurenta de la "Puterea Dragostei" este hotărâtă să își găsească fericirea și să uite de tot ce a fost rău în viața ei până în prezent.

Citeste si: Vrea Ella sa i-l fure pe Livian Biancai? Se ascut cutitele intre cele doua prietene de la "Puterea dragostei"

"Iulie, adu-mi fericire! Nu mai vreau dezamăgiri și nu mai vreau să pun la suflet vorbele oricui. Astăzi știu că sunt iubită. Astăzi cred în mine, eu sunt prioritatea mea. Nu mă mai justific. Eu îmi aparțin. Așa cum sunt eu, niciodată nu am vrut răul cuiva și întotdeauna mi-am ascultat instinctul.

Schimbările din viața mea apar atunci când vreau eu, nu când vor ceilalți.", a fost mesajul pe care Ella l-a postat pe instagram.

Se pare că luna iulie va fi cea care va aduce schimbări importante în viața Ellei, concurenta de la "Puterea Dragostei" luând decizia de a nu se mai implica emoțional în problemele altora și de a nu mai da explicații celor din jur pentru acțiunile ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei"? Conflictul dintre Ella și Marius pare să nu se mai termine, iar astăzi, concurentul a făcut acuzații grave.

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei "?Între Marius și Ella a izbucnit un conflict puternic, iar cei doi au ajuns să își spună cuvinte grele. Ella l-a jignit pe concurentul de la" Puterea Dragostei", dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut dezvăluiri picante despre Ella.

Citeste si: Ce planuri are Ella după ce se va termina "Puterea Dragostei"? A dezvăluit totul

Marius a criticat-o dur pe Ella, reproșându-i că nu face altceva decât să se apropie de toți băieții din casă, fără să țină cont dacă aceștia sunt sau nu într-o relație. Astfel, Ella reușește să provoace certuri aprinse în cupluri, lucru pe care l-au observat mai multe persoane din casa "Puterea Dragostei".

Deranjat de faptul că Ella l-a jignit spunându-i că este fătălău, Marius nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce face Ella în casa "Puterea Dragostei".

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea