Poliția Română atrage atenția: "Se sancționează cu amendă de la 3.000 la 6.000 de lei." Ce nu ai voie să faci?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 07:55

Poliția Română atrage atenția. Ce le este interzis românilor? Cei care fac acest lucru riscă amenzi usturătoare, între 3.000 și 6.000 de lei.

Poliția Română atrage atenția.  Pentru că este început de weekend, iar oamenii au tendința de a se relaxa mai mult și de a uita de regulile impuse de autorități, Poliția Română a postat pe contul de facebook un mesaj de atenționare. Ce au anunțat autoritățile?

Poliția Română atrage atenția: "Se sancționează cu amendă de la 3.000 la 6.000 de lei." Ce nu ai voie să faci?

Reprezentanții Poliției Române au precizat, prin intermediul unui mesaj postat pe facebook, că petrecerile organizate în spații închise sunt strict interzise în această perioadă. Astfel, cei care nu vor să țină cont de reguli și  plănuiesc să organizeze un astfel de eveniment trebuie să știe că amenzile pot ajunge până la 6,000 de lei, în condițiile în care fapta este săvârșită în mod repetat.

"Petrecerile în spațiile închise sunt interzise în acest moment, doar cele în aer liber pot avea loc, dar cu respectarea normelor legale în vigoare, impuse pe perioada stării de alertă.

Reamintim că deranjarea ordinii și liniștii publice, în urma unor astfel de petreceri se sancționează, iar conform legii 192/2019, săvârșirea în mod repetat a faptei se sancționează cu amendă de la 3.000 la 6.000 de lei.",  au scris reprezentanții Poliției Române pe facebook. 

Citeste si: Raed Arafat trage un semnal de alarmă: "Este posibil ca situația să scape de sub control"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce amenda a primit sotia barbatului decedat de Covid-19 si scos din sicriu: "Dupa mare scandal, i-a convins politia sa..."

Un barbat din Suceava, decedat din cauza noului virus, a fost scos de familie din sicriul sigilat, pentru priveghi.

Marti, Politia, Jandarmeria si inspectori DSP au mers la Gura Humorului, dupa au fost anuntati ca rudele unui barbat de 41 de ani, care a decedat de Covid-19 in spitalul din Suceava, au deschis sicriul sigilat si au scos trupul neinsufletit pentru priveghi, asa cum se face la inmormantarile normale, relateaza  fabricatinromania.info.

Citeste si: Rămân școlile închise și la toamnă? Ce anunț a făcut Ludovic Orban?

Anchetatorii au stabilit ca sotia barbatului a ridicat sicriul barbatului de la morga spitalului si si-a dat semnatura ca va respecta toate regulile stipulate pentru inmormantarea persoanelor care au fost infectate cu noul virus, scrie  Monitorul de Suceava.

„L-au scos din sicriul sigilat, l-au imbracat, l-au pus in sicriu cu capac frigorific si au vrut sa-l ingroape joi.

Dupa mare scandal, i-a convins politia sa-l inmormanteze astazi (marti – n.r.)”, a declarat Dinu Sadean, DSP Suceava.

Citeste si: Noi măsuri pentru litoral și zonele de munte

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.