Indrazneste sa arati perfect la birou purtand rochii office in culori vibrante!

Author: O.P.
video Foto(5)

De cate ori ai putat o rochie diferita la locul de munca? Nu-i asa ca garderoba ta office este formata din piese vestimentare in culori anoste? A sosit timpul sa faci o schimbare! Indrazneste sa arati perfect la birou purtand rochii office in culori vibrante. Poti avea o tinuta office alegand alte culori in afara de alb, bej, negru si bluemarin. De asemenea, imprimeurile sunt bine-venite! Pentru a te convinge, iti vom prezenta in continuare cateva rochii office de calitate in culori vibrante. 

Croiala ideala pentru rochiile office este cea conica, iar lungimea trebuie sa fie midi. In acest sens, iti prezentam Rochia Pretty Girl mint de zi conica cu imprimeu girafa si curea in talie. Dupa cum poti observa, are o culoare ideala pentru vara, un verde menta pastelat si un imprimeu indraznet, dar care se potriveste totusi cu mediul office. In talie, rochia este accentuata cu ajutorul unei curele detasabile aurii. Fiind fara maneci si confectionata dintr-un material foarte bun, rochia poate fi purtata chiar si in zilele caniculare. 

Te temi sa porti imprimeuri evidente la locul de munca? Nu ar trebui, deoarece rochiile office arata superb daca sunt infrumusetate cu un print deosebit. In acest sens, iti recomandam o Rochie de zi Pretty Girl rose cu imprimeu pene multicolore. Aceasta are o croiala dreapta, datorita careia poate fi purtata indiferent de tipul tau de silueta, nu prezinta dublura, nu are maneci si este fabricata in Romania. Ce o face deosebita? Culoarea de baza, un rose superb, ideal pentru vara si imprimeul cu pene multicolore. Da-i o sansa si vei vedea cat de bine te vei simti purtand-o! 

 

Rochiile in clos atrag ca un magnet, datorita aerului romantic ce le inconjoara. Daca si tie iti plac, urmatoarea rochie sigur ca ajunge in garderoba ta: Rochie MBG galbena in clos cu catarama si volanase la umeri. Galbenul este una dintre cele mai apreciate culori pentru vara, din motive evidente: ne aduce aminte de lanurile de floarea soarelui, de razele soarelui si intr-un fel, de plaja. Poti purta aceasta rochie atat la birou, dar si la un eveniment special imediat dupa terminarea programului sau poate chiar in timpul zilei. Este deosebita atat din punct de vedere al culorii, dar si in ceea ce priveste croiala! 

Preferi rochiile simple? Atunci alege o Rochie Pretty Girl tip creion office mint cu nasturi decorativi. Aceasta atrage prin eleganta data conferita de croiul tip creion, dar si prin culoarea careia ii vei rezista cu greu: verde menta. Rochia are un decolteu petrecut in V in fata si un decolteu simplu in V la spate, maneci scurte si nasturi decorativi aurii cu perla in fata. 

Ultima recomandare iti va aduce aminte instant de o vacanta la mare: Rochie MBG turquoise cu volanase la umeri. Dupa cum poti observa, culoarea este una deosebita, la fel ca si imprimeul. Rochia are talia marcata, volanase cu broderie alba la umeri, se prinde cu snur la guler si are un croi conic. Este imposibil sa nu iti placa aceasta piesa vestimentara! 

Nu-i asa ca recomandarile de mai sus sunt pe placul tau? Am vrea sa stim care este rochia ce ti-a atras cel mai mult atentia! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.