5 aspecte de care sa tii cont pentru a alege o baterie de dus de cea mai buna calitate

Author: O.P.

Dupa o lunga asteptare, a venit momentul sa vezi cum va arata noua ta baie, indiferent daca este vorba despre o renovare sau o constructie de la zero. Suntem siguri ca abia astepti sa te poti bucura de ea, insa probabil mai ai un pas pana atunci: alegerea ultimelor obiecte sanitare, care sunt de obicei bateriile. Fiind sute de modele disponibile in magazine, s-ar putea sa iti fie greu sa te hotarasti asupra unei singure baterii. Pentru a te ajuta, in continuare o sa iti prezentam cinci aspecte de care sa tii cont in alegerea unui baterii de dus de cea mai buna calitate. 

1. Design-ul trebuie sa fie pe gustul tau: pe piata sunt sute de modele de baterii de dus, asa ca alegerea uneia ar putea fi coplesitoare. Pentru a-ti fi mai usor, gandeste-te la stilul bateriei: vrei sa fie aiba un design retro, clasic, modern, minimalist? Ia in considerare si culoarea: astazi poti gasi baterii si in alta culoare, nu doar cromate: baterii negre, gri, auriu, poate chiar rosu, verde, alb. Trebuie sa iti spunem si ca finish-ul este important: poti alege fie baterii lucioase, fie baterii cu un aspect mat. 

2. Calitatea: nimanui nu i-ar placea sa schimbe bateria de dus dupa un an sau doi. Este un obiect sanitar de care ar trebui sa te bucuri mult timp pana sa il schimbi si care sa nu se defecteze exact cand ai nevoie de el. De aceea, este important sa alegi o baterie de dus calitativa, de la un producator de renume. Poti cauta informatii despre cei mai buni si cunoscuti producatori de obiecte sanitare si astfel vei lua cea mai buna decizie. 

3. Materialul din care este fabricata bateria: un aspect caruia multe persoane nu ii acorda importanta necesara. Inainte de a achizitiona o baterie, intreaba care este materialul din care a fost realizata. De cele mai multe ori, poti afla acest aspect direct de pe site, insa daca nu este precizat, cu siguranta vei primi informatia dorita in cel mai scurt timp. Este cunoscut faptul ca alama sanitara este cea mai buna, deoarece nu modifica proprietatile apei si nu dauneaza sanatatii. Este un material care nu permite dezvoltarea ciupercilor si aderenta bacteriilor sau virusurilor. 

4. Garantia: cu toate ca un produs de calitate nu ar trebui sa se defecteze usor, este bine totusi sa te poti baza pe garantie. Se intampla ca unele produse sa aiba anumite defecte ascunse (foarte rar), iar acestea sunt inlocuite sau reparate de catre producator. Intereseaza-te si despre serviciile post-garantie, pe care le poti accesa contra cost. 

5.  Componente: de cele mai multe ori, in momentul in care achizitionezi o baterie de dus, vei primi si accesorii necesare la montare. Printre acestea, se numara si racordurile. Este bine de stiut ca poti achizitiona si un set care sa contina atat bateria de dus, cat si furtunul si para pentru dus. In felul acesta, nu va trebui sa faci niciun compromis in privinta design-ului. 

Acestea au fost doar cateva dintre aspectele principale de care trebuie sa tii cont in momentul in care achizitionezi o baterie de dus. Speram sa te ajute! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.