Andra Voloș a recunoscut: "Distanța nu poate despărți..."

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 12:25
video Foto(4)

Andra Voloș, mesaj controversat pe instagram. Care este adevărul despre legătura dintre ea și Bogdan Mocanu?

Andra Voloș, mesaj controversat pe instagram.  Până acum a vrut să demonstreze că este o femeie puternică și că nu se lasă doborâtă de eșecul pe care l-a avut în dragoste, dar se pare că sunt momente în care Andra Voloș se gândește cu tristețe la trecut. Acum, un mesaj pe care l-a postat pe contul personal de socializare sugerează că încă are sentimente pentru fostul iubit, Bogdan Mocanu.

Citeste si: Andra Voloș a aruncat bomba: "Am ieșit la cină romantică cu..."

Andra Voloș, mesaj controversat pe instagram: "Distanța nu poate despărți..." 

A plecat în Italia, la mama ei, pentru a uita de problemele pe care le-a avut în dragoste și de infidelitatea fostului iubit, dar distanța se pare că nu a putut șterge cu buretele tot ce s-a întâmplat recent în viața Andrei Voloș.

Cu toate că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și-a reluat activitățile obișnuite și face eforturi să uite de probleme, există momente în care sentimentele pun stăpânire pe ea.

Acum, Andrea Voloș a postat un mesaj pe instagram care a dat naștere foarte multor semne de întrebare. Încă suferă după fostul iubit?

"Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu.", a scris Andra Voloș pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Mesajul ei spune tot: "Aș vrea să..."

Astfel, se pare că deși a ales să plece din țară pentru a uita de infidelitatea lui Bogdan Mocanu, Andra Voloș încă este afectată de cele întâmplate.

Cu ce se ocupa Andra Volos in Italia? Fanii au observat imediat detaliile: ''De unde ai banii?''

Andra Volos a plecat in Italia imediat dupa despartirea de Bogdan Mocanu. Andra Volos a plecat in Italia imediat dupa ce s-a despartit de Bogdan Mocanu si incearca sa uite de toate prin cate a trecut.

Aceasta se plimba prin locatii exclusiviste si posteaza imagini foarte frumoase pe retelele de socializare. Andra isi petrece serile in cluburile de pe plaja, din Italia, iar ziua merge la cumparaturi. Aceasta a aratat pe instastory o noua pereche de cercei scumpi pe care i-a cumparat. De asemenea, aceasta poarta doar haine de firma si posete scumpe. 

 

Multa lume se intreaba, insa, de unde are aceasta bani.

Ei bine, se pare ca mama ei lucreaza in Italia si castiga destul de bine astfel incat sa ii poata oferi fiicei ei tot ce isi doreste. Cu toate acestea, fanii sunt curiosi cum de isi permite Andra un stil de viata atat de luxos:  ''De unde banii?'', este unul dintre comentariile primite de aceasta la o fotografie. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, durere fără margini la început de weekend: „A sângerat!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.