Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cum arată femeia?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 12:40

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cele două seamănă atât de bine! Iată imaginea pe care fanii Deei o așteptau cu nerăbdare.

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei.  După o perioadă în care nu a mai fost chiar atât de activă în mediul online, Deea a decis că a venit momentul să intre din nou în contact cu prietenii de pe instagram, ocazie cu care, la cererea acestora, a făcut publică o fotografie cu mama ei.

Citeste si: Ce se intampla cu Ricardo si cu Deea la cateva luni dupa ce au parasit emisiunea ''Puterea dragostei''? Cei doi au mers la manastire!

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cum arată femeia?

Deea și mama ei au o relație foarte apropiată, iar prietenii de pe instagram ai fostei concurente de la "Puterea Dragostei" au observat acest lucru, motiv pentru care i-au cerut acesteia să facă mai multe vloguri cu ea. Deea nu doar că a promis că se va ocupa de acest lucru în viitor, ci le-a făcut urmăritorilor o surpriză, postând o imagine cu mama ei.

Din fotografia pe care a încărcat-o la story se vede clar că Deea îi seamănă foarte mult mamei ei. Cele două au multe trăsături în comun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: WOW! Ce crede MAMA Deei despre relatia fiicei sale cu Ricardo! "Eu chiar ma bucur ca ti-ai gasit pe cineva si sper sa fii fericita! Imi place foarte mult desi multa lume il critica..."

Primele imagini cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" dupa ce si-a pus FATETE dentare! Iata cum arata ACUM iubita lui Ricardo! E TOTAL schimbata!

Deea si Ricardo s-au cunoscut in casa" Puterea dragostei" si s-au indragostit nebunește unul de celălalt. Ricardo și Deea s-au dedicat mult relatiei lor după plecarea din emisiune. Cei doi indragostiti au preferat sa iasa din competitie pentru a se cunoaste mult bine in afara casei" Puterea dragostei" si au reusit sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri ale show-ului matrimonial. 

Deea si-a anuntat sustinatorii prin intermediul unui vlog ca urmeaza sa isi puna fatete. Zis si facut! Tanara a recurs deja la ceasta interventie dentara estetica si arata foarte bine. Deea a declarat ca a investit o suma destul de mare, zece mii de euro, insa a merit deoarece a reusit sa scape de frustrarile acumulate.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au mutat în Italia? Pozele care îi dau de gol

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.