"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 09 iul 2020, 19:21
Ella de la "Puterea dragostei"

"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta Atacuri peste atacuri intre concurenti la "Puterea dragostei", pe masura ce se apropie Marea Finala.

"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta  Daiana s-a legat din nou de rivala ei din competitie, Ella, despre care spunea ca nu o suporta.

"E urata nemachiata", a spus Daiana despre Ella.

Intre cele doua este un razboi de mai multa vreme, amplificat si de gelozia Daianei.

Gabriel a si recunoscut ca o placea pe Ella, insa a spus ca nu isi doreste o relatie cu ea fiindca Ella nu este genul de femeie a unui singur barbat.

"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta

Ella, adevărul despre relația cu Iancu. Concurenta de la" Puterea Dragostei" a vrut să se știe totul chiar de la ea. Formează sau nu un cuplu?

După ce s-a scris că Ella și Iancu ar forma un cuplu, dar ar ține acest lucru secret, concurenta de la" Puterea Dragostei" a vrut să pună capăt speculațiilor, astfel că a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu este acum un bărbat singur, având în vedere că după ce s-a întors de la" Survivor  România" a pus capăt relației cu Denisa.

Astfel, la scurt timp după despărțire, au apărut zvonuri potrivit cărora el ar forma un cuplu cu Ella. Dacă până acum s-a ferit să ofere detalii în legătură cu acest subiect, de această dată, Ella a vrut să lămurească lucrurile, iar cei ce o urmăresc în mediul online să afle adevărul chiar de la ea. Din acest motiv, concurenta de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe instagram prin care a explicat tot ce se întâmplă între ea și Iancu.

Citeste aici continuarea

Citeste si: Ella rupe tăcerea. A spus totul despre relația cu Iancu: "Suntem..."

Citeste si: Fanii au ales intre Bianca si Ella! Cine ar trebui sa castige Marea Finala ''Puterea dragostei'' sezonul 2!

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.