Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian. Ce a apărut pe contul ei de instagram?

Autor: B.H.
Actualizat: 07 iul 2022, 00:15

Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian. Oricât ar încerca, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu poate sta departe de bărbatul pe care îl iubește.

Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian.  Deși el i-a dat de înțeles că între ei nu va mai fi vorba niciodată despre o relație, Bianca refuză să accepte adevărul și nu ezită să se apropie de Livian și să îi spună vorbe frumoase. Ce a postat acum pe instagram?

Citeste si: Fanii au ales intre Bianca si Ella! Cine ar trebui sa castige Marea Finala ''Puterea dragostei'' sezonul 2!

Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian. Ce a apărut pe contul ei de instagram?

Bianca este hotărâtă să facă tot ce ține de ea pentru a-l recuceri pe Livian, chiar dacă eforturile ei nu au dat roade în ultima perioadă. Livian pare că a luat o decizie în ceea ce o privește și deși nu o ignoră total, concurentul de la "Puterea Dragostei" refuză să se apropie mai mult de ea pentru a nu îi da speranțe false.

Mai este foarte puțin până la Marea Finală "Puterea Dragostei", iar susținătorii celor doi încă așteaptă ca ei să se împace. Bianca profită și ea de timpul rămas și încearcă să îl convingă pe Livian că povestea lor de iubire merită o nouă șansă. Astfel, pe contul ei de instagram, concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat o fotografie care demonstrează încă o dată că este topită după Livian și că deși el a respins-o în ultima perioadă, acest lucru nu a putut șterge tot ce simte pentru el.

Citeste si: Bianca asteapta un copil? A confirmat totul cu mana pe burtica! Prima imagine

"E dulce foc.", a scris Bianca în dreptul fotografiei cu Livian.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca i-a spus totul Andreei Mantea! Ce relatie are acum cu Livian

Bianca a spus ce relatie are cu Livian!  Andreea Mantea  o intrebase cum mai stau lucrurile intre ei dupa despartire si diverse certuri in emisiune.

Bianca a spus ce relatie are cu Livian! Bianca a raspuns ca relatia ei cu Livian e acum mai buna si ca spera la o impacare.

In replica, Livian a marturisit ca stia ca de luni de zile Bianca doreste sa se impace cu el.

"Ii dai sperante de impacare, stiai ca le are?", l-a intrebat  Andreea Mantea  pe Livian.

"Daca stiam ca le are... in ultimele luni", s-a balbait Livian, referindu-se la faptul ca tot ce a facut Bianca in ultimele luni i-a dat de inteles ca vrea sa fie din nou cu el.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Șocant! Bianca Comănici a spus abia acum! ”Mama nu a știut că eu mă duc la Puterea dragostei”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.