Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni." Ce s-a întâmplat după vizita la Hațeg?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 15:45

Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni." Fostul concurent de la "Survivor România" le-a dat mari emoții surorilor Sterp. Ce s-a întâmplat la Hațeg?

Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni."  Ajunși la Hațeg, Andrei Ciobanu și iubita lui, Karina, s-au gândit să le facă o vizită celor din familia Sterp. Ce s-a întâmplat după?

Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni." Ce s-a întâmplat după vizita la Hațeg?

Andrei Ciobanu și Karina au decis să meargă în vizită la Iancu Sterp, fostul lor coleg de la "Survivor România" și pentru că și-au dorit ca apariția lor să fie una memorabilă, cei doi au pus la cale o farsă pentru surorile

lui Iancu. Astfel, Andrei s-a deghizat într-un client nemulțumit care a mers în magazinul de brânzeturi al familiei Sterp și a început să facă acuzații grave la adresa acestora.

Citeste si: Adriana de la "Survivor România" este îndrăgostită? Iată cum a fost surprinsă

"Doamnelor și domnilor am ajuns aici la familia Sterp care trage țepe la oameni, după cum au făcut și cu ciobanul ăla, l-au bătut, l-au trimis acasă, aici este un magazin clandestin.

Trag țepe la oameni. Spală bani doamnelor și domnilor. Au tras țepe și la ciobani, i-au bătut, i-au trimis acasă. Sora lui Culiță Sterp este aici, sunt ambele surori."
, a spus Andrei Ciobanu într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de Youtube.

Vizita pe care au primit-o le-a dat mari emoții surorilor Sterp, însă atunci când au descoperit că totul este doar o farsă și că nemulțumitul este chiar Andrei Ciobanu, tensiunile au dispărut și au râs în hohote.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat! Ce s-a întâmplat între cei doi?

Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta! Andrei: "Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin..."

Sunt tineri, frumosi si au supravietuit luni de zile in jungle dominicana.

Karina si Andrei, cei doi fosti concurenti de la" Survivor  Romania", s-au bucurat de o vacanta exotica si au profitat de peisajul luxuriant din Dominicana pentru a-si face planuri impreuna.

Indragostitii au discutat deja despre casatorie, iar nunta lor ar putea fi una atipica, avand in vedere ca Andrei Ciobanu este catolic si Karina Fetica de religie ortodoxa. Deocamdata totul e in stadiul de "plan", dar viitorul pare sa le surada celor doi tineri. 

"Mi-as dori sa participe si unchiul meu, sa fie la altar, avand in vedere ca este preot. Ar fi ceva special pentru mine.

Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia casatoria in ambele religii, important este ca nunta sa fie simpla, cu prietenii aproape, sa ne distram si sa fie speciala pentru noi. Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin, pentru ca este frumoasa natural", a povestit, lasandu-se purtat de emotii, Andrei.

Citește continuarea aici

Citeste si: Iancu Sterp de la Survivor România este logodit? Chiar el a făcut anunțul: „Avem un an de la logodnă”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.