Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el: "Trebuie să aibă puțină..."

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 16:00

Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el. Dacă mulți credeau că își dorește o iubită care să aibă forme perfecte, adevărul este altul.

Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el.  Artistul și-a surprins prietenii de pe instagram atunci când a spus ce îl atrage cel mai mult la o femeie. 

Citeste si: Jador si-a luat o noua masina de lux! Cum arata super-bolidul si ce reactie a avut mama cantaretului cand a vazut autoturismul

Jador a dezvăluit cum arată femeia perfectă pentru el: "Trebuie să aibă puțină..."

Deși în videoclipurile sale Jador este înconjurat de femei care au dimensiunile perfecte, se pare că artistul nu își dorește ca viitoarea lui iubită să atingă perfecțiunea, ci din contră. În ciuda aparențelor, Jador a mărturisit că nu preferă femeile cu un abdomen plat și pătrățele, ci pe cele care au puțină burtică.

Mai mult decât atât, Jador a spus că nu este singurul bărbat care are astfel de preferințe.

"Nu știu de ce majoritatea fetelor aveți impresia că nouă, băieților, ne plac femeile cu abdomen. Da, ne plac fetele cu abdomen, care sunt lucrate, dar nouă ne plac și fetele care au puțină burtică, puțină grăsime.", a spus Jador.

Citeste si: Jador, aparitie de senzatie la sala de fitness! Artistul poarta inca un bandaj piept! Iata cum arata fostul concurent de la "Puterea dragostei", dupa incidentul suferit de curand!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana, detalii intime despre Jador: "Nu are așa..." Ce i-a dezvăluit lui Bogdan Mocanu?

Mariana, detalii intime despre Jador. Incredibil ce a putut să spună fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" despre cel cu care a vrut să aibă o relație.

Mariana, detalii intime despre Jador. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" i-a trimis un mesaj privat lui Bogdan Mocanu, mesaj în care a făcut o dezvăluire șocantă despre Jador, bărbatul de care s-a îndrăgostit la" Puterea Dragostei", dar

cu care nu a reușit să aibă o relație.

Dacă atunci când se afla în emisiune ar fi făcut aproape orice pentru a-l cuceri pe Jador, nici acum, când se află acasă, Mariana nu a uitat de sentimentele pentru fostul concurent de la "Puterea Dragostei". Pe contul personal de instagram, Mariana încă postează fotografii și filmulețe în care face referire la Jador, semn că în continuare visează la o relație cu el.

Pe lângă postările publice, Mariana i-a trimis acum un mesaj în privat lui Bogdan Mocanu. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a reacționat la un story în care Bogdan Mocanu apare purtând o pereche de pantaloni de trening, iar comentariul ei l-a luat prin surprindere pe acesta, motiv pentru care a decis să facă publică întreaga conversație.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Jador a rămas fără bani! Câți bani le-a cerut lui Bogdan Mocanu, Culiță Sterp și Mario Fresh

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.