Bianca i-a facut lui Livian cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Care a fost reactia concurentului Puterea dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 08 iul 2020, 09:07

In timp ce Bianca ii face lui Livian cea mai frumoasa si emotionanta declaratie de dragoste, el o respinge din nou! Cum a reactionat Livian la cuvintele ei?

Bianca Comanici, concurenta Puterea dragostei, a vrut sa puncteze faptul ca s-a implinit un an de zile de cand s-a indragostit de Livian si, romantica, tanara i-a facut fostului iubit o declaratie de dragoste publica, pe o retea de socializare.

Bianca si Livian au dat semne ca s-au mai apropiat in ultima vreme, insa Livian nu lasa deloc garda jos si pare ca nu are intentia sa reia relatia cu Bianca, ci ca vrea doar sa isi consume sentimentele fata de ea.

Livian nu a negat niciodata ca o iubeste pe Bianca, desi nu mai doreste sa formeze un cuplu cu ea, insa, tot el a spus ca nu poate nici sa stea departe de ea, simtindu-se extrem de atras de frumoasa bruneta.

Bianca nu a cedat nicio clipa presiunilor de a renunta la Livian si, desi el a respins-o in nenumarate randuri, ba chiar i-a spus clar ca nu o mai vrea in viata lui, Bianca nu a ratat nicio zi fara sa isi arate dragostea si interesul fata de Livian.

Bianca, declaratie de dragoste catre Livian

Acum, la un an de cand cei doi s-au indragostit, Bianca a vrut sa marcheze public momentul si i-a facut lui Livian o declaratie de dragoste extrem de emotionanta:

"Un an de zile de cand esti in inima mea. m-ai dus prin toate starile. M-ai facut sa tresar de fiecare data cand te-ai apropiat de mine.

M-ai facut sa rad din prima zi cand te-am cunoscut. Esti o parte din inima mea de un an de zile. Pe zi ce trece mi-ai aratat ce inseamna cu adevarat iubirea, respectul si dorinta. Nu exista nimeni care sa te poata inlocui vreodata. Te iubesc!", a scris Bianca pe o retea de socializare.

Citeste si: Livian si Ligi, impreuna! Imagini de infarct pentru Bianca

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian. Ce a apărut pe contul ei de instagram?

Cum a reactionat Livian

Reactia lui Livian a fost insa una nu tocmai pe masura! Concurentul Puterea dragostei pare ca nu vrea sa creada cuvintele Biancai si i-a dat o replica acida, care il si caracterizeaza:

"Ai zis ca sunt doar un pion!", i-a replicat Livian Biancai.

Citeste si: Livian ramane in Sezonul 3 Puterea dragostei? "Mai dam si noi un control si dupa mancam!"

Citeste si: Bianca i-a spus totul Andreei Mantea! Ce relatie are acum cu Livian