Incredibil ce reactie a avut mama Geta atunci cand si-a vazut fiul la televizor! FOTO

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 28 ian 2021, 18:20

Mama Geta si-a vazut fiul, pe Culita Sterp, la televizor si a avut o reactie incredibila.

Reactia incredibila a mamei Geta

Mama Geta a avut o reactie incredibila in momentul in care si-a vazut fiul la ''Teo Show''. Mandra tare de copilul ei, aceasta l-a filmat repede in momentul in care l-a vazut pe acesta cantand impreuna cu Ana Lesko. Culita Sterp si Ana Lesko au scos o melodie impreuna si au cantat impreuna la ''Teo Show''. 

Citeste si: Vesti triste despre mama fratilor Sterp! Ce a patit doamna Geta

In momentul in care mama Geta si-a vazut fiul la televizor, s-a grabit sa il filmeze spre amuzamentul celorlalti. Iata imaginea cu doamna Geta care a facut inconjurul internetului: 

Mama lui Iancu Sterp în fața judecătorilor de la Judecătoria Hațeg, numele acesteia figurând într-un dosar penal înregistrat pe 4 februarie 2020, al cărui obiect a fost „confirmare renunţare urmărire penală”. Georgeta Guțiu a figurat ca parte vătămată, în timp ce patru persoane au avut calitatea de învinuit.

Citeste si: Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

Citeste si: Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petent a figurat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg, care a luat act de faptul că mama lui Iancu Sterp a renunțat la proces, înțelegându-se cu cei care, cel mai probabil, au păgubit-o.  “Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală.”,  a fost decizia judecătorilor, luată pe 26 februarie 2020, scrie stirilekanald.ro.

Iancu Sterp sta mai mult cu Emy Alupei, in timp ce iubita sa, Denisa, a plecat in Londra, acolo unde are locul de munca. Asa au aparut noi zvonuri ca Denisa si Iancu Sterp s-au despartit.  Mama lui Iancu Sterp rupe tacerea si spune adevarul.

Citeste si: Elena Ionescu, ce se intampla, de fapt, la ''Survivor Romania'' cand camerele de filmat se opreau!

Femeia a comentat la mesajele postate pe pagina fiului sau

”Iancu este foarte tanar, nu a fost in relatii cu nimeni. In schimb vorbeste cu toate fetele pentru ca asa este frumos si acum e timpul lui. Nu are de gand sa se lege la cap de acuma”, a spus mama lui Iancu.

Citeste continuarea aici