Ce se intampla cu asistenta medicala care a venit in lenjerie intima la pacienti: "Nu m-am dezbracat ca sa devin populara"

Autor: L.S.
Actualizat: 09 iul 2020, 11:03

Nadezhda Zhukova este asistenta din Rusia care a aparut in publicatiile din intreaga lume, dupa ce si-a facut serviciul intr-o tinuta iesita din comun. Ce face acum rusoaica?

Cine este tanara a carei imagine a devenit virala

Rusoaica Nadezhda Zhukova, asistenta medicala de profesie, a fost surprinsa intr-o ipostaza neobisnuita in timpul serviciului, la spitalul din Tula, unde lucra. In luna mai, cand pandemia cu coronavirus facea deja ravagii in intreaga lume, rusoaica a venit in lenjerie intima la pacienti, sa le acorde ajutorul sau sa le administreze tratamentele. Cum s-a intamplat asa ceva?

Nadezhda Zhukova nu a realizat cat de transparent este combinezonul special de protectie, asa ca si l-a pus direct peste lenjeria intima si si-a vazut de treaba. Imaginea a devenit virala in scurt timp, iar sefii spitalului au sanctionat-o pe tanara asistenta.

Ce se intampla cu asistenta medicala care a venit in lenjerie intima la pacienti

Insa norocul i-a suras frumoasei rusoaice! Reprezentantii unui brand au remarcat-o pe Nadezhda Zhukova, iar povestea ei a devenit una de succes! Ea este acum imaginea unui brand prestigios care face echipamente pentru echipa olimpica nationala! "Simbolul erei

Covid-19" este numita tanara, care a spus ca isi doreste foarte mult ca angajatii din sistemul medical sa fie mereu respectati.

" Toată lumea îmi cunoaște povestea, dar nu m-am dezbrăcat ca să devin populară. Am alte priorități în viață. Vreau ca oamenii din sistemul medical să fie respectați. Chiar îmi doresc ca munca noastră să fie respectată și după ce trece pandemia de coronavirus”, a declarat Nadezhda, potrivit rt.com

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mesajul tulburător al unei femei aflate în prima linie de luptă împotriva coronavirusului: "Dacă este să mor..."

Citeste si: Simptomul de Covid-19 care a socat medicii: "Radiografiile arătau îngrozitor, nivelul de oxigen era înfiorător, dar ei erau perfect conștienți"

Citeste si: Asistenta medicala din Galati, hartuita si umilita pentru ca lucreaza intr-un spital cu COVID-19: "Mi-au aruncat clor pe usa apartamentului"

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.