Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Ce i-a spus când credea că nu îl aude nimeni?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 19:05

Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Concurentul de la "Puterea Dragostei" se folosește de toate armele pentru a ajunge la inima Ramonei.

Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona.  După relația eșuată cu Daiana, Gabriel vrea să își găsească fericirea în brațele Ramonei, astfel că profită de fiecare ocazie pentru a se apropia de ea.

Citeste si: Mama lui Gabriel a intrat prin telefon! Discutie uluitoare cu Ella: "Vino la mama ta soacra"

Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Ce i-a spus când credea că nu îl aude nimeni?

Deși face eforturi pentru a o cuceri pe Ramona, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu se lasă așa ușor impresionată de vorbele frumoase pe care Gabriel i le spune. Acesta pare decis să lupte pentru inima ei, însă Ramona nu crede că are intenții serioase în ceea ce o privește.

Cei doi au fost surprinși în emisiune în ipostaze tandre, fiind mai apropiați ca niciodată, iar când credea că toți cei din casă sunt atenți la conflictul dintre Andreea Pirui și Ligi, Gabriel i-a făcut o mărturisire Ramonei.

Gabriel: Mă topești când vorbești așa.

Ramona: Nu mai vorbi așa. Băiatul ăsta e cel mai mare mincinos. Producția, ăsta minte, vrea cică să mă agațe pe mine, dar nu are cum.

Gabriel: De ce faci așa? Ce îți fac? De ce nu mă crezi cu ce îți zic? Dă-mi un motiv.

Ramona: Nu cred eu pentru că nu vreau. E simplu. Nu cred, că așa nu cred eu. Dacă îmi dă ceva de aur mai vorbesc cu el, până atunci nu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel și Ramona s-au tot tachinat, s-au jucat, dar chiar dacă el s-a apropiat destul de mult de ea, concurenta de la "Puterea Dragostei" încă nu este convinsă că sentimentele lui sunt reale, având în vedere că până nu demult îi declara iubirea Daianei.

Citeste si: Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire: "Este viața mea"

Mama lui Gabriel, in lacrimi! Ce a facut-o sa planga la "Puterea dragostei"

Mama lui Gabriel, in lacrimi! Ce a facut-o sa planga Doamna Vasiliu a intrat prin telefon si, fara sa vrea, a izbucnit in lacrimi.

Mama lui Gabriel, in lacrimi! Ce a facut-o sa planga. Conflictele dintre concurenti au afectat-o, mai ales conflictul dintre fiul ei, Gabriel, si Ramona.

"Cand a muscat-o Gabriel pe Ramona de cap... Parca m-am vazut pe mine, asta imi face mie", a spus, cu lacrimi in ochi, doamna Vasiliu.

Ella: Nu plangeti, haideti aici sa va imbratisam 

Mama lui Gabriel: Vreau sa va felicit pe toti, imi sunteti dragi toti

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.