Ella, jignită de Gabriel și Marius. Incredibil ce au putut să îi spună. Andreea Mantea a intervenit: "Marius, ieși afară!"

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 20:05

Ella, jignită de Gabriel și Marius. I-au spus cuvinte grele, iar Marius a fost la un pas de a fi dat afară din emisiune de Andreea Mantea.

Ella, jignită de Gabriel și Marius.  Conflictul dintre Ella și Gabriel a izbuncit după ce concurenta de la "Puterea Dragostei" ar fi acuzat-o pe mama lui Gabriel că ar fi insultat-o.

Ella, jignită de Gabriel și Marius. Incredibil ce au putut să îi spună

Chiar dacă mama lui Gabriel a intrat în direct prin telefon și părea că a lămurit lucrurile, se pare că Ella nu este convinsă că femeia nu ar fi scris mesaje jignitoare la adresa ei.

Cu alte cuvinte, Ella a insinuat că mama lui Gabriel minte, moment în care concurentul de la "Puterea Dragostei" a izbucnit. A jignit-o pe Ella și nu a ezitat să îi spună că nu are rușine.

Citeste si: Gabriel, hotărât să o cucerească pe Ramona. Ce i-a spus când credea că nu îl aude nimeni?

Gabriel: Vezi că ai și tu o mamă și e foarte urât ceea ce faci.

Dacă mama ta apărea aici pe ecran și spunea că nu e așa, îi spuneam, doamnă, vă rog frumos să mă iertați, am greșit eu, dar tu nici măcar bunul simț nu ai avut să îți ceri scuze. Când se va da pe post știi ce vor face susținătorii tăi? O vor înjura pe mama mea, nu pe mine, pentru că tu ai făcut-o pe ea mincinoasă. Să îți fie rușine că ai și tu o mamă și înseamnă că nu o respecți.
Când au intrat prietenii tăi și m-au făcut fătălău a fost ok nu? Acum că a intrat mama mea ai început să îi bați obrazul. Să îți fie rușine, pot să spun multe, dar nu vreau, pentru că eu am respect. Tu nu ai respect nici față de mine, nici de familia mea, nici de familia ta. 

Citeste si: Mama lui Gabriel, in lacrimi! Ce a facut-o sa planga la "Puterea dragostei"

Mama lui Gabriel a intrat prin telefon! Discutie uluitoare cu Ella: "Vino la mama ta soacra"

Mama lui Gabriel, discutie cu Ella la" Puterea dragostei" Intrata prin telefon, mama lui Gabriel a vrut neaparat sa discute cu Ella.

Mama lui Gabriel, discutie cu Ella la" Puterea dragostei". Chiar atunci cand Gabriel a intervenit, aceasta l-a rugat pe fiul ei sa o lase sa discute cu Ella.

Doamna a alintat-o pe Ella si a tinut sa o asigure ca o sustine in continuare.

"Vino la mama ta soacra", a glumit unul dintre concurenti.

Mama lui Gabriel: Elluta mea, am inteles ca esti suparata, scumpa mea, pe mine.

Ella: Nu sunt neaparat pe dumneavoastra. Ideea e ca am primit de la sustinatorii mei niste mesaje

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel: Mi-ai spus mie ca mama mea a adresat jigniri la adresa ta.

Citește continuarea aici.

Ella, jignită de Gabriel și Marius. Andreea Mantea a intervenit: "Marius, ieși afară!" 

Cu toate că nu era el în centrul conflictului, Marius a simțit nevoia să intervină, jignind-o la rândul lui pe Ella. Este cunoscut faptul că cei doi au avut discuții în contradictoriu și în trecut, iar acum a găsit ocazia potrivită pentru a se răzbuna pe Ella. Situația a degenerat, iar Andreea Mantea a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele.

Andreea Mantea: Gata, Marius!

Marius: Dacă un părinte intră și își rupe din timpul lui să îți explice niște chestii și tu spui că e mincinos și că demonstrezi tu, ești foarte nesimțită!

Andreea Mantea: Marius, atenție la limbaj, e suficient. Marius, ieși afară!

Marius: De ce să ies afară, Andreea?

Andreea Mantea: Pentru că nu te oprești!

Marius: M-am oprit. Eu nu știu cum o mai suportați pe fata asta. Pe cuvântul meu dacă știu. Pentru ce o suportați?

Andreea Mantea: La fel cum vă suport pe toți ceilalți. Nu mai jigniți! Ai zis o dată, te-a înțeles, gata.

 

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.