Culiță Sterp, hotărât să își întemeieze o familie. Câți copii își dorește?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 21:55

Câți copii își dorește Culiță Sterp? Artistul are planuri serioase de viitor și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni tată.

Câți copii își dorește Culiță Sterp?  A trecut printr-un mariaj nereușit, dar acum și-a găsit fericirea lângă o altă femeie și se pare că are planuri serioase de viitor. 

Câți copii își dorește Culiță Sterp? E hotărât să își întemeieze o familie

După despărțirea de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a preferat să se concentreze mai mult pe activitatea sa profesională și să nu își mai expună viața personală.

După o perioadă în care nu a mai dat detalii legate de acest subiect, artistul a dezvăluit că iubește din nou și chiar le-a arătat-o tuturor pe noua lui iubită. Cântărețul se pare că este mai fericit ca niciodată și dacă ar fi să luăm în calcul cele mai recente declarații, acesta plănuiește să își întemeieze cât mai repede o familie.

Citeste si: Anna Lesko si Culita Sterp, impreuna! Pozele bomba care au incins internetul FOTO

Invitat într-o emisiune de televiziune, Culiță Sterp a dezvăluit că este pregătit să devină tată. Aceasta a mărturisit că visează la o familie numeroasă, având în vedere că și el a crescut înconjurat de frați și surori.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Măcar patru copii aș vrea. Îmi plac foarte mult copiii. Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale.", a spus Culiță Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp, mai îndrăgostit ca niciodată. Ea este femeia căreia îi dedică noua lui melodie

Cine este noua iubita a lui Culita Sterp? Adevarul din spatele fotografiilor

Cine este cu adevarat noua iubita a lui Culita Sterp? Toata lumea din showbiz a ramas muta de uimire in momentul in care acesta a prezentat-o pe Daniela.

Relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp  a tinut prima pagina a tabloidelor pentru mult timp. Si desi mai multa lume spera ca acestia sa se impace, se pare ca nu a fost sa fie.

Culita Sterp s-a afisat pe o retea de socializare alaturi de o satena superba. 

Imaginile cu noua iubita a lui Culita Sterp au luat cu asalt internetul. Se pare că artistul este înnebunit după Daniela, chiar dacă relația lor este abia la început. Acesta i-a făcut femeii o mulțime de complimente chiar în direct, semn că nu are ochi decât pentru ea. ”Uitați ce iubită frumoasă am și ea zice că nu e frumoasă”, a spus Culiță Sterp pe InstaStory, după care și-a sărutat partenera pe obraz. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Culiță Sterp se visează tătic? Ce imagine a publicat pe contul de Facebook

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.