Sambata, de la ora 15:00, la “ROventura”: Cheile Nerei, taram de basm!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 iul 2020, 12:28
video Foto(6)

La noi aventuri va invita sambata, de la ora 15:00, George Mihai si Andreea Stravoiu, prin intermediul emisiunii  “ROventura”, la Kanal D.

De data aceasta, periplul celor doi calatori neobositi ajunge in Banatul de Munte.

Inainte de a porni spre inima parcului national Cheile Nerei, ROventurierii ajung in mijlocul unei comunitati de cehi, in satul Bigar.

Drumul de la Dunare pana aici, intr-unul din satele Banatului Cehesc, e un spectacol in sine. Sarpele de asfalt trece prin inima codrilor, insira de-a dreapta si de-a stanga frumuseti nestiune si te poarta in oaza pemilor – așa cum sunt cunoscuti pe aici fostii locuitori ai Bohemiei.

Odata ajunsi aici, cehii au prins radacini si au format o comunitate care isi poarta povestea, peste veacuri, din generatie in generatie.

Citeste si: Aventura din Banatul Montan continua pentru Andreea si George, cu o spectaculoasa incursiune in Cheile Nerei! Nu ratati ROventura de sambata, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: “ROventura”, pe placul romanilor din intreaga tara

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bigar si Eibenthal sunt, poate, cele mai cunoscute dintre cele sapte sate care alcatuiesc asa-zisul tinut cehesc din Banatul de Munte.

Exista toate conditiile pentru ca agroturismul sa infloreasca aici. Ar fi singura sansa, de altfel, la un trai mai bun pentru oamenii locului.

Tinutul acesta are atat de multe atractii iar Cheile Nerei ofera, practic, un taram de basm, locuri unice pe care “ROventura” va invita sa le descoperiti sambata, de la ora 15:00, la Kanal D, alaturi de gazdele emisiunii George Mihai si Andreea Stravoiu.