Horoscop saptamana 13 - 19 iulie 2020. Astrele predispun: castiguri fabuloase pentru o zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 10 iul 2020, 12:34

Horoscopul saptamanii 13-19 iulie 2020 aduce vesti bune pentru o zodie, insa nu toate zodiile sunt la fel de norocoase!

Horoscop saptamana 13- 19 iulie 2020. Berbec

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Pentru tine termenele limită „strânse” sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită.

Horoscop saptamana 13- 19 iulie 2020. Taur

Uneori încerci destul de agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Împlinirea pe care o trăiești în plan personal te ajută întotdeauna să faci față provocărilor de zi cu zi.

Citeste si: Horoscop sanatate 2020. Zodiile care scapa de problemele de sanatate mai vechi

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 13- 19 iulie 2020. Gemeni

În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși procesul este destul de anevoios din punct de vedere emoțional, nu vei renunța până nu vei ajunge la echilibrul pe care ți-l dorești. Ciclul anual făcut de Lună se încheie în această săptămână. Odată ce acest proces se încheie, tu vei avea o cu totul altă perspectivă asupra unor lucruri importante din viața ta.

Horoscop saptamana 13- 19 iulie 2020. Rac

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada următoare motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să fii mai determinată în ceea ce privește unele schimbări fundamentale din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare.

Horoscop saptamana 13- 19 iulie 2020. Leu

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Este important să rămâi răbdătoare și perseverentă.

citeste continuarea pe elle.ro

Citeste si: Horoscop 2020: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

Citeste si: Horoscop vara 2020. Vin schimbari mari pentru trei zodii in lunile iulie si august!