Horoscop dragoste saptamana 13-19 iulie 2020. Schimbari pe plan amoros: cineva isi gaseste sufletul pereche

Autor: L.S.
Actualizat: 13 iul 2020, 07:56

Horoscopul dragostei pentru saptamana 13-19 iulie anunta schimbari pe plan amoros. Zodia care isi gaseste sufletul pereche.

Horoscop dragoste Berbec

Trebuie sa fii mai atent la semnalele pe care ti le trimite partenerul si sa actionezi conform cu ce iti dicteaza inima. Daca te simti sufocat sau ai senzatia ca stai pe loc nu ezita sa faci schimbarile pe care le consideri. Daca esti singur, abordeaza persoana de care esti interesat si dezvaluie-i sentimentele tale.

Horoscop dragoste Taur

Lucrurile merg bine in relatia de cuplu, insa trebuie sa incepi sa-ti exprimi sentimentele un pic mai mult, astfel incat jumatatea ta sa te inteleaga mai bine.

Planifica ceva diferit pentru acest final de saptamana. Esti singur? Depinde de tine sa schimbi situatia; poate ca ar trebui sa-ti incerci norocul cu persoana de la birou pe care ai pus ochii.

Citeste si: Horoscop saptamana 13- 19 iulie 2020. Astrele predispun: castiguri fabuloase pentru o zodie

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop dragoste Gemeni

Relatia de cuplu trece printr-o perioada foarte buna, diferendele dintre tine si jumatatea ta s-au rezolvat. Poti chiar sa imbunatatesti si mai mult lucrurile daca ii arati jumatatii tale mai multa afectiune astfel incat sa petreceti timp de calitate impreuna. Singur? Nu ai de ce sa-ti faci griji: o noua dragoste iti va aparea in cale cand te astepti mai putin.

Horoscop dragoste Rac

Fa un efort si apropie-te mai mult de persoana iubita si ajut-o sa inteleaga cat de importanta este ea pentru tine. Nu-i dau motive sa se indoiasca de tine si de iubirea ta. Daca nu ai pe nimeni special in viata ta, este momentul sa-ti gasesti jumatatea. Ia o decizie si renunta sa te mai indoiesti de toti si de toate.

Horoscop dragoste Leu

Nu te mai gandi la conflictele din trecut, indiferent de impactul pe care l-au avut in relatia de cuplu. Fa un pas in spate si petrece timp facand lucruri care te multumesc si te revigoreaza. Daca esti singur, socializeaza, fa cunostita cu oameni care sunt interesati de acelasi lucruri ca si tine.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Citeste si: Horoscop complet iunie 2020. Influența astrelor: lună de aur pentru 3 zodii