Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 01:40

Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Tatăl concurentului de la "Puterea Dragostei" a adus-o din nou în discuție pe Bianca.

Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă?  La scurt timp după ce a ajuns în țară, Livian și-a dorit să își vadă familia, astfel că a mers direct la ei. Direct, tatăl concurentului de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și i-a vorbit din nou despre Bianca.

Citeste si: Bianca, mai fericită ca niciodată: "Trebuie să știți acum adevărul. O să..." Ce se întâmplă între ea și Livian?

Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Bianca a fost tot timpul subiect de discuție între Livian și tatăl acestuia. Nelson Mondialu consideră că Bianca nu este potrivită pentru fiul lui și nu ratează nicio ocazie pentru a-i da de înțeles acestuia că cel mai bine ar fi să rupă orice legătură cu ea.

Ajuns acasă, la prima oră a dimineții, Livian a primit din nou un comentariu acid din partea tatălui său. Aceasta i-a vorbit din nou despre Bianca.

"Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe spate, pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că eu am scris: Taci, Bianca! Vezi că ai mai avut o Bianca și nu ai avut parte de ea, eu am avut o Bianca și nu am avut parte de ea.

Tu nu vezi că la noi nu merge cu Bianca?", i-a spus Nelson Mondialu lui Livian.

Evident, concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și i-a dat replica tatălui său:" Eu o să scriu: Spune Bianca! (n.r. pe tatuaj)".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian i-a înfuriat pe prietenii de pe instagram: "Bianca postează story să te voteze lumea, iar tu..."

Deși tatăl său a pornit din nou discuția despre Bianca, Livian a preferat să nu dezvolte subiectul, încercând să își concentreze atenția către alte detalii.

Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu

Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu Livian si Bianca au discutat dupa ce a fost tsunami in casa" Puterea dragostei".

Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu. S-a petrecut un nou episod al scandalului Ligi-Andreea Pirui.

Livian i-a marturisit Biancai ca s-ar potrivi ca prietena cu Ligi, fiindca aceasta stie sa asculte si nu trage pripit o concluzie.

Livian facea, probabil, o aluzie la Berna, cu care Bianca s-a certat recent pe motiv ca aceasta nu ar asculta-o deloc si ca n-ar interesa-o problemele ei.

Dupa discutia cu Livian, a urmat o alta cearta monstru, Andreea Pirui fiind, probabil, geloasa din pricina apropierii dintre Ligi si Bianca.

Este cunoscuta rivalitaea dintre Andreea Pirui si Bianca, iar blondei nu ii convine sa o vada pe Ligi discutand si imprietenandu-se cu rivala ei.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”