Cine s-a dus in vizita la Andra Volos, in Italia? "Va era dor sa ne vedeti impreuna"

Autor: L.S.
Actualizat: 29 ian 2021, 01:50

Andra Volos a primis o vizita, in Italia, de la prieteni dragi, de la Puterea dragostei. Cine s-a dus la Andra

Andra Volos, fosta concurenta Puterea dragostei a primit o vizita chiar in Italia! O buna prietena si iubitul ei, fosti concurenti ai faimosului show la randul lor, au mers cu daruri la Andra acasa.

Cine s-a dus in vizita la Andra Volos, in Italia

Andra Volos si Deea, impreuna cu Ricardo, au umblat o zi intreaga prin oras si s-au rasfatat, bucurosi de revedere.

Dupa ce au servit mancaruri fine, cei trei s-au rasfatat intr-un club de fite, cu sampanie scumpa si gustari alese.

Ce au facut Andra si Deea acasa

Cei doi oaspeti au mers apoi la Andra acasa, iar fetele nu s-au putut abtine sa faca un vlog, asa cum le stat bine vedetelor. S-au imbracat sexy, s-au machiat frumos si au facut poze pentru instagram.

Ricardo, care trebuia sa le asiste si sa le ajute cu fotografiile, a adormit, rapus de oboseala dupa o zi intreaga de umblat prin oras.

Andra si Deea si-au vazut singure de treaba si au pregatit tot ce trebuia pentru sedinta foto. Cele doua nu s-au sfiit nici sa vorbesca despre lucruri mai intime, iar Andra a glumit pe seama sanilor mici ai Deei, spunandu-i ca o sa o incurajeze sa isi puna silicoane.

Deea a recunoscut ca se gandeste la o astfel de inteventie, insa ii este teama, asa ca amana momentul.

In dresingul Andrei, cele doua foste concurente Puterea dragostei au probat tot felul de tinute, apoi s-au apucat de poze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra si Deea au glumit in vlog despre cat de multe trebuiesc pregatite pentru o astfel de sedinta si ca nici ajutor de la Ricardo nu mai au, insa au gasit solutia salvatoare si au utilizat timerul pentru fotografii.

Andra s-a bucurat mult de vizita prietenilor ei dragi, mai ales ca intre ea si Deea a fost mereu o legatura profunda, iar Andra nu a ezitat sa spuna ca "prietenia e o flare rara", pe care o pretuiaste mult.

Citeste si: Ce a spus mama Andrei Volos despre Bogdan Mocanu? Fosta concurenta Puterea dragostei nu se astepta la asta

Citeste si: Andra Volos a plecat din tara. In lacrimi, fosta concurenta Puterea dragostei si-a luat adio