Marius nu mai rezistă în emisiune: "Îmi doresc să fiu eliminat." A izbucnit după ce s-a întâmplat în Gală

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 01:55

Marius nu mai rezistă în emisiune. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a spus că vrea să plece acasă, iar după ce s-a întâmplat în Gală a izbucnit.

Marius nu mai rezistă în emisiune.  Tensiunile din ultima perioadă și certurile tot mai frecvente cu Andreea Pirui l-au făcut pe Marius să își dorească să plece acasă. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a reacționat dur după ce decizia lui a fost ignorată de fetele din casă.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", mesaj ingrijorator pe contul ei de socializare! Iata ce a transmis concurenta!

Marius nu mai rezistă în emisiune: "Îmi doresc să fiu eliminat." A izbucnit după ce s-a întâmplat în Gală

Dacă până acum erau văzuți ca fiind unul dintre cele mai solide cupluri din competiția "Puterea Dragostei", în ultima perioadă, Marius și Andreea Pirui s-au tot certat, iar acum au ajuns din nou în pragul despărțirii. După afirmațiile făcute de Marius, se pare că nu mai este cale de împăcare, având în vedere că acesta își dorește să părăsească emisiunea cât mai curând.

Marius le-a cerut fetelor din casă să îl voteze în Gală pentru a fi eliminat, însă pentru că ele au considerat că este vorba despre o decizie luată la nervi, au hotărât să nu țină cont de cerința lui Marius. Acest lucru l-a enervat foarte tare pe concurentul de la "Puterea Dragostei", motiv pentru care a reacționat dur în emisiune.

"V-am rugat ceva în Gală și nu ați vrut să mă ajutați și să știți că sunt foarte dezamăgit de voi, așa că nici voi să nu mai aveți pretenții vreodată de la mine

pentru că nu mi-ați respectat dorința și e foarte urât din partea voastră. Eu îmi doresc să fiu eliminat. Eu nu știu cum trebuie să cer aici, trebuie să înjur, să vă vorbesc urât? Am spus că vreau să fiu eliminat, nu știu de ce insistați. Dacă eu vă cer și vă rog? Nu e vorba despre o reacție la nervi, dacă eram nervos atunci, nu eram nervos acum. Nu e vorba de certat cu Andreea, e vorba de ce îmi doresc eu.
Cu sau fără Andreea eu plec de aici. Nu îmi pare rău. Dacă eu v-am rugat...V-am rugat și înainte de Gală și înainte să mă cert cu Andreea în Gală v-am spus."
, a spus Marius.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Marius a luat o decizie definitivă și nu își dorește să mai rămână în competiția "Puterea Dragostei". 

Citeste si: Razboi intre Marius si Andreea Pirui! Ce reprosuri si-au adus cei doi fosti logodnici: "Mi s-a umplut paharul"

Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Este Ligi marul real al discordiei? Iata ce marturisiri neasteptate a facut Marius si ce se va intampla cu relatia lor!

Andreea Pirui si Marius au trecut prin momente extrem de tensionate in Gala" Puterea dragostei" si au ajuns sa isi spuna adio.

Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius au atins cote incredibile! Cu cateva zile in urma, Andreea si Marius au ajuns in pragul despartirii, dupa ce barbatul a acuzat-o pe iubita sa de tradare. Cei doi se ataca in permanenta de ceva vreme, iar pe retelele de socializare Andreea Pirui chiar anunta ca relatia lor a luat sfarsit.

Andreea Pirui s-a aratat foarte nemultumita de acuzele iubitului ei, iar acesta, la randul lui, i-a replicat ca nu are incredere in ea. Problemele par mai profunde decat niste tensiuni obisnuite intre doi iubiti. Neintelegerile celor doi indragostiti s-au reaprins in Gala" Puterea dragostei", cand, Marius, Andreea si Ligi au inceput sa isi expuna nemultumirile. Iata pana unde s-a ajuns.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Puterea dragostei 13 iulie. Scandal monstru între Marius și Ligi: Tu ești cel mai mare șarpe