Ligi, criticată pentru felul în care arată: "La TV dădea mai urât" Concurenta a spus adevărul despre operațiile estetice

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 08:20

Ligi, criticată pentru felul în care arată. Filmulețele cu ea de la începutul emisiunii au stârnit hohote de râs în casă, iar Ligi a reacționat dur.

Ligi, criticată pentru felul în care arată.  Pentru că s-a împlinit un an de la debutul filmărilor pentru sezonul 2 al emisiunii "Puterea Dragostei", concurenții au revăzut mai multe imagini din momentul în care au intrat în casă, iar cele cu Ligi au stârnit amuzamentul unor concurenți din casă. Cum a reacționat concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Citeste si: Ligi, in lacrimi! A plans in hohote dupa ce prietena ei, Andreea Pirui, a atacat-o din nou!

Ligi, criticată pentru felul în care arată: "La tv dădea mai urât" Concurenta a spus adevărul despre operațiile estetice

Nu este pentru prima oară când Ligi este aspru criticată pentru felul în care arată. Concurentei de la "Puterea Dragostei" i s-a reproșat de multe ori că a abuzat de operațiile estetice și că rezultatul pe care l-a obținut nu este unul care să o avantajeze. 

Un videoclip care prezenta debutul lui Ligi în casa "Puterea Dragostei" i-a amuzant pe anumiți concurenți, lucru care a deranjat-o foarte tare pe Ligi. Aceasta le-a reproșat că nu au avut un comportament ok și că au făcut-o să se simtă foarte prost. Mai mult, Ligi a simțit nevoia să clarifice lucrurile în legătură cu operațiile estetice.

Andreea Pirui: La tv dădea mai urât, dar în realitate și Marius a spus când a intrat în casă că e o diferență foarte mare. 

Ligi: La nas nu am nicio operație, orice doctor poate să intre să spună.

Andreea Pirui: Marius a spus că e o diferență foarte mare, dar în bine. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ligi și-a deschis sufletul: "Am crezut că acolo e finalul meu" Ce s-a întâmplat?

Marius o atacă pe Ligi: "Am mințit pentru tine. Am fugit de tine cât am putut" Ce dezvăluiri a făcut?

Marius o atacă pe Ligi.

Concurentul de la" Puterea Dragostei" a pornit un adevărat război împotriva ei și nu se ferește să îi spună tot ce crede despre ea.

Marius o atacă pe Ligi.Se pare că Marius este hotărât să își impună punctul de vedere în emisiune, astfel că nu vrea să mai păstreze aparențele și a dezvăluit tot ce gândește. 

După ce s-a certat cu iubita lui, Andreea Pirui, dar și cu Ella, acum, Marius a considerat că este momentul să clarifice lucrurile și cu Ligi.

Deși era cea mai bună prietenă a Andreei Pirui și părea că cei trei au o relație bună, se pare că Marius i-a tolerat multe lui Ligi, iar acum a ajuns în punctul în care nu își mai dorește să facă acest lucru.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ligi a izbucnit în lacrimi după ce concurenții s-ar fi amuzat pe seama ei. Concurenta a părăsit platoul de filmare