Mircea Lucescu, suspect de coronavirus! Reactia lui Florin Prunea

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 29 ian 2021, 08:50

Mircea Lucescu, suspect de coronavirus! Reactia lui Florin Prunea Mircea Lucescu (74 de ani) i-a vizitat pe dinamovisti in cantonament si este suspect de coronavirus.

Mircea Lucescu, suspect de coronavirus! Reactia lui Florin Prunea  Mircea Lucescu (74 de ani) a mers sa ii incurajeze pe jucatorii dinamovisti in cantonamentul acestora de la Saftica, informeaza ProSport.

Dinamo trebuia sa joace astazi, de la ora 19:00, un meci restant cu Chindia, dar acesta a fost amanat dupa ce 6 jucatori dinamovisti au fost depistati cu coronavirus.

Mircea Lucescu a fost chemat de suporteri sa mearga in cantonamentul echipei, pentru a-i incuraja.

Dinamo trece printr-o perioada foarte grea, fiind pe loc direct retrogradabil in acest moment. Gigi Multescu si Cornel Talnar au preluat conducerea tehnica a echipei, dupa ce Adrian Mihalcea a plecat. Multescu nu va apuca sa debuteze pe banca lui Dinamo astazi, dupa ce 6 jucatori dinamovisti au fost depistati cu coronavirus.

Mircea Lucescu, suspect de coronavirus! Reactia lui Florin Prunea

„Nea Mircea a fost acolo? Doamne fereşte, ferească Dumnezeu! Doamne, maica Domnului! Deocamdată, nu cred că mai putem discuta de fotbal, e capitol închis.

Punct. Nu m-ar mai mira nimic, e blestemat clubul ăsta, chiar nu ştiu ce să spun”
, a declarat Florin Prunea, la Telekom Sport.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Mrzljak, Ștefan Fara (portar, 18 ani) și Alexandru Răuță au fost depistați cu coronavirus.

„Nu vreau să iau în seamă scenariul retrogradării, dar în acest moment este posibil. De asta suntem aici. Să facem orice este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Nu mă gândeam niciodată că vom ajunge în situația aceasta. Este un coșmar, unul din cele două cele mai grele momente din cariera mea.

A mai fost unul în 1990 când au fost vânduți mulți jucători în străinătate. Mai erau doar trei sau patru jucători și am reușit să construiesc o echipă. Atunci se dorea desființarea lui Dinamo”, declara Gigi Multescu, noul antrenor al lui Dinamo, dupa numirea in functie.

Citeste si: Lovitura cumplita pentru clubul Dinamo! 6 jucatori au coronavirus! Se intampla chiar cand echipa se lupta sa evite retrogradarea

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.