Ali isi infrunta propriul frate! Afla ce se va intampla intre cei doi si ce intorsatura vor lua lucrurile, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2020, 10:57
video Foto(6)

Ali se incapataneaza sa faca dreptate in cartierul lui, insa are de infruntat multe piedici.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

Citeste si: Celebrul Keremcem, in ipostaze inedite alaturi de familia sa! Iata cat de fericit este indragitul actor, in preajma celor mai importante persoane din viata sa!

Citeste si: Cea mai mare slabiciune a lui Keremcem

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea este noua cucerire a celebrului Keremcem! Iata cine este frumoasa cantareata care i-a furat inima indragitului actor si cum au fost surprinsi!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.