Scandal la Puterea dragostei! Ella il acuza pe Marius de rautate. Ce i-a raspuns concurentul?

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 17 iul 2020, 18:15

Scandal la Puterea dragostei, dupa ce Marius a facut un gest care a deranjat-o pe Ella. Ce s-a intamplat in casa dragostei?

Tensiunile dintre Ella si Marius se reaprind! Cei doi au intrat intr-un nou conflict, dupa ce Marius a facut un gest simplu, care se pare ca a deranjat-o tare pe Ella.

Motivul supararii

In editia de ieri, Ellei i-a cazut insigna de lider, chiar in fata lui Marius, care dansa, alaturi de alti concurenti. fara sa ezite, marius a impins insigna cu piciorul, intr-un gest reflex de a da la o parte obiectul care ar fi putut sa ajunga sub picioarele cuiva.

Astazi, Ella l-a acuzat pe Marius ca a facut gestul acela din rautate si ca ar avea ceva cu ea. Dupa lungi discutii, in care Marius a spus ca nu doreste sa se bage, Ella a reusit sa il enerveze pe Marius.

" Ei ii pare rau ca nu mai vorbesc eu cu ea!", a spus Marius.

"A dat cu rautate!", a zis Ella.

Citeste si: Soc! Fernando l-a facut praf pe Gabriel, in direct: "Ti-ai batut joc de fata asta!"

Citeste si: Cine e deranjat ca Ella a castigat de atat de multe ori premiul? "Tu acum ti-o cauti!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si Andreea Pirui a incercat sa ii explice Ellei ca a fost un simplu gest, fara nicio semnificatie si ca restul discutiilor sunt doar glume.

Nimeni nu a putut sa o opreasca pe Ella, mai ales ca au fost si cateva persoane care i-au sustinut parerea, ca Ramona, de exemplu, care i-a sugerat Ellei ca Bianca i-ar fi bagat in cap ca Marius a dat cu rautate cu piciorul in insigna.

Scandalul a luat amploare cand Marius a adus in discutie momentul in care Ella a spus ca se intoarce in emisiune ca sa ii ia banii Biancai.

Marius contraataca

" Hai sa vorbim despre afirmatia ta ca tu te intorci in emisiune ca sa ii iei banii Biancai! Aia e mult mai serioasa, daca vorbim de oftica! Asta e cu adevarat subiect important!", a spus Marius enervat.

Raspunsul Ellei este fosrte important si arata adevaratele principii ale concurentei, care, fara sa vrea, a rostit adevarul.

"Aveam un conflict cu ea! Am zis-o la nervi! Nu eram ofticata deloc, eu pur si simplu o ironizam. Eram acasa, nu puteam. Stiam ca sunt votata, dar nu puteam sa iau banii de acasa.

Iata materialul video cu scandalul de astazi si raspunsul Ellei

Citeste si: Renat, marturisire surprinzatoare catre Daiana: "Imi place de tine"

Citeste si: Lovitura dura pentru Bianca! Livian i-a spus in fata de ce s-au despartit. Asta l-a facut sa nu o mai vrea