Cum arată iubita lui Gabriel de la "Puterea Dragostei"? Are planuri serioase cu ea: "E singura și ultima"

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 11:35

Cum arată iubita lui Gabriel de la Puterea Dragostei? A avut o relație cu Daiana, a încercat să o cucerească pe Ramona, dar și-a găsit marea dragoste tot acasă.

Cum arată iubita lui Gabriel de la "Puterea Dragostei"?  Deși s-a întors în România de doar câteva zile, se pare că Gabriel deja și-a găsit sufletul pereche. Cine e femeia care l-a cucerit?

Citeste si: Soc! Fernando l-a facut praf pe Gabriel, in direct: "Ti-ai batut joc de fata asta!"

Cum arată iubita lui Gabriel de la "Puterea Dragostei"? Are planuri serioase cu ea: "E singura și ultima"

Gabriel a intrat în competiția "Puterea Dragostei" dorind să își găsească marea iubire, dar acest lucru nu s-a întâmplat. După o relație eșuată cu Daiana și după multe încercări de a o cuceri pe Ramona, concurentul s-a întors în România și se pare că aici a întâlnit dragostea adevărată. 

Gabriel și-a luat prietenii de pe instagram prin surprindere. Acesta a postat o fotografie în care apare alături de noua lui iubită.

Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se întâmple atât de rapid. Marius, concurent și el la "Puterea Dragostei" și un apropiat al lui Gabriel, nu s-a putut abține și i-a scris acestuia un comentariu în dreptul fotografiei.

"Finule, am văzut ca s-au schimbat regulile la fotbal (ai 5 schimbări acum). Asta e prima schimbare sau...?", a scris Marius.

La scurt timp a venit și răspunsul lui Gabriel: "Singura și ultima nașule."

Astfel, se pare că Gabriel are planuri serioase alături de noua iubită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum era de așteptat, concurentul de la "Puterea Dragostei" a fost aspru criticat de prietenii de pe instagram. Mulți i-au reproșat că a dat dovadă de falsitate, având în vedere că în competiție spunea că are sentimente pentru Ramona și au existat și persoane care au făcut comparația între noua iubită a lui Gabriel și Daiana, considerând că aceasta din urmă este mult mai frumoasă.

Citeste si: Ramona l-a atacat dur pe Gabriel: "Ce să fac eu cu tine? Ești un..." I-a spus cuvinte grele și a făcut dezvăluiri despre trecutul lui: "Ți-ai lăsat fosta nevastă"

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Adevăratul motiv pentru care îl respinge

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care refuză să creadă în sentimentele lui.

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Cu toate că Gabriel și-a manifestat în repetate rânduri dorința de a o cunoaște mai bine pe Ramona, aceasta refuză să se apropie de el, iar acum a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru.

Chiar dacă cele mai multe persoane au pus atitudinea Ramonei pe seama relației pe care Gabriel a avut-o în trecut cu Daiana, se pare că nu acesta este motivul pentru care concurenta de la" Puterea Dragostei" a luat decizia de a nu forma un cuplu cu el. Ramona a dezvăluit anumite lucruri pe care le-a observat la Gabriel și care au determinat-o să se îndepărteze de el.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce a aflat că Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.