Horoscop 20 iulie 2020. Zi grea pentru mai multe zodii. Mare atentie la cei pe care ii crezi prieteni

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 29 ian 2021, 12:00

Horoscopul zilei de 20 iulie iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie.

Horoscop 20 iulie 2020. Zodia Berbec

Esti dornic de noi cuceriri, iar aici ar putea insemna atat de a cunoaste persoane noi carora sa le placa de tine, pe care sa-i incanti cu abilitatile si viziunile tale, cat si dorinta de a participa la unele intruniri, competitii, concursuri in care sa-ti verifici capacitatile, cunostintele. Ai aceatsa nevoie de a fi vanator, de a fi competitiv.

Horoscop 20 iulie 2020. Zodia Taur

Universul are un mod interesant de a intoarce lucrurile, de a schimba trasee. Este o zi diferita, dar si frumoasa, chiar daca planurile iti sunt date peste cap. La prima vedere este posibil sa nu intelegi de ce se intampla unele lucruri, iar dupa un timp vei intelege ca toate s-au aliniat cum trebuie, astfel incat sa-ti fie bine, sa fii in siguranta.

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 20 iulie 2020. Zodia Gemeni

Primesti astazi o energie pozitiva care vine dinspre familia extinsa, rude mai indepartate. Ai parte de un anumit suport din aceasta directie sau iti poate oferi motivatia de care ai nevoie pentru a reusi. Te simti invincibil, puternic, esti determinat sa reusesti atunci cand ai familia in spate sau cand ceea ce faci este pentru cei dragi, spun astrele.

Horoscop 20 iulie 2020. Zodia Rac

Este o zi in care ai chef de a pleca, de a te elibera, de a schimba peisajul, iar acest lucru se intampla gratie faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera afacerilor externe. Iti doresti sa sari peste gard, sa vezi ce este in partea cealalta, cea pe care nu o vezi sau iti este prea putin accesibila.

Este posibil sa ai tendinta si sa actionezi nonconformist.

Horoscop 20 iulie 2020. Zodia Leu

Semnul tau zodiacal se afla in sfera muncii. Daca ai de facut rapoarte, bilanturi, daca trebuie sa faci o concluzie sau sa finisezi anumite sarcini, atunci ziua de astazi una foarte benefica pentru a face toate aceste lucruri, pentru ca dai dovada de concentrare, eficienta, curaj si randament.

citeste continuarea pe superbebe.ro

Citeste si: Horocop vara 2020. Se anunta schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop vara 2020. Vin schimbari mari pentru trei zodii in lunile iulie si august!

 

Taguri: