Momente fierbinti in Camera Rosie: s-au atins putin, s-au tachinat si au trecut la fapte! "Nu e ceea ce pare!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 20 iul 2020, 17:38

Ramona si Gabriel au primit o pedeapsa care s-a transformat intr-un moment fierbinte! Cei doi au fost trimisi in Camera Rosie! Ce s-a intamplat acolo?

Pedeapsa cu surprize la Puterea dragostei! Gabriel si Ramona au fost trimisi in Camera Rosie! Cei doi concurenti s-au tachinat putin, s-au si atins, dar lucrurile au luat o turnura surprinzatoare!

Citeste si: Se dau cartile pe fata! Ligi s-a folosit de Gabriel? "Nu v-am vrut pe niciunul! Vedeti-va de treaba!"

Citeste si: Daiana, aparitie neasteptata alaturi de un fost concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi impreuna, la scurt timp de la revenirea in tara a brunetei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel s-a lasat dus de val si, dupa ce a vazut ca Ramona il priveste si il lasa sa o atinga, s-a apropiat mai mult de ea. Concurentul isi dorea sa afle cat de timida e Ramona, cel putin asta a spus, iar Ramona isi dorea sa nu fie vazuta de Livian in acele momente.

Iata ce s-a intamplat in Camera rosie

Citeste si: Gabriel joaca la mai multe capete! O place pe Ella: "Nu te-am vazut niciodata ca astazi!" Cum a reactionat Ramona

Citeste si: Ramona si Ligi se ataca dur! Care e motivul rivalitatii dintre cele doua? "O dai urat cu mine!"