S-a aflat! Cine va fi in Sezonul 3 Puterea dragostei? "Eu, el, Livian, Gabi, Daiana

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 20 iul 2020, 18:00

Controversele abunda la Puterea dragostei! Printre strategii si planuri se spune si cine va lua parte la urmatorul sezon

Ramona, de la Puterea dragostei a spus ca ar fi fost dezamagita daca Gabriel ar fi facut cuplu cu Ligi si nu ar mai fi vorbit cu el. Flirturile dintre Ramona si Gabriel sunt tot mai intense, iar posibilitatea ca cei doi sa formeze un cuplu nu e deloc exclusa.

Citeste si: Se dau cartile pe fata! Ligi s-a folosit de Gabriel? "Nu v-am vrut pe niciunul! Vedeti-va de treaba!"

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei doi concurenți care vor merge direct în Marea Finală "Puterea Dragostei"

Insa Ramona are acum ochi doar pentru Livian si, desi se vede ca il place pe Gabriel, ea este foarte atenta la Livian si la ce l-ar putea supara pe el. Sa fie vorba despre o strategie?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai in gluma, mai in serios, la tachinarile catre Ramona, concurentii au reusit sa afle ca Ramona a tinut legatura cu un baiat din afara competitiei, care o cauta de mult. Odata ce si-a dezlegat limba, Ramona a spus ca il vom vedea pe respectivul in sezonul 3 Puterea dragostei, impreuna cu alte persoane, pe care le-a enumerat.

Iata materialul video in care Ramona spune cine va fi in sezonul 3 Puterea dragostei

Citeste si: Gabriel joaca la mai multe capete! O place pe Ella: "Nu te-am vazut niciodata ca astazi!" Cum a reactionat Ramona

Citeste si: Ramona si Ligi se ataca dur! Care e motivul rivalitatii dintre cele doua? "O dai urat cu mine!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.