Roxana de la "Puterea Dragostei" e însărcinată? A făcut anunțul: "Fetiță sau băiețel?"

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 13:00
video Foto(4)

Roxana de la Puterea Dragostei e însărcinată? Fosta concurentă a postat un mesaj care ridică foarte multe semne de întrebare.

Roxana de la "Puterea Dragostei" e însărcinată? În ultima vreme au tot apărut informații potrivit cărora fosta concurentă s-ar pregăti să devină mamă pentru prima oară, iar acum, postarea pe care a făcut-o pe instagram alimentează aceste zvonuri.

Citeste si: Turcu se pregateste sa devina tatic? Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Putere dragostei"!

Roxana de la "Puterea Dragostei" e însărcinată? A făcut anunțul: "Fetiță sau băiețel?"

Roxana și Turcu s-au cunoscut la "Puterea Dragostei" și chiar dacă de-a lungul timpului s-au mai certat, după ce au revenit în România, cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire. Astfel, cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei" par că se înțeleg mai bine ca niciodată și că au planuri serioase de viitor.

După ce Turcu s-a fotografiat alături de Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă, iar prietenii de pe instagram deja l-au văzut în postura de tătic, acum, Roxana a făcut un anunț important.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul personal de instagram un filmuleț în costum de baie, însă nu acest lucru a atras atenția tuturor, ci mesajul pe care l-a scris în dreptul acestuia: "Ce bebe voi avea? Fetiță sau băiețel?"

Nu este clar dacă Roxana de la "Puterea Dragostei" este sau nu însărcinată, însă în mod cert postarea ei a pus pe gânduri pe toată lumea. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana de la ''Puterea dragostei'', fotografia cu care a incins imaginatia barbatilor! S-a vazut TOT!

Roxana si Turcu, in cele mai tandre ipostaze, la piscina! Iata cum au fost surprinsi cei doi fosti concurenti de la "Puterea dragostei"!

Roxana si Turcu s-au cunoscut la Puterea dragostei  si au format unul dintre cele mai reusite cupluri din emisiune.

Roxana si Turcu, in cele mai tandre ipostaze. Cei doi indragotiti au trecut prin multe de-a lungul timpului, iar acum, întorși acasă, cei doi par să aibă planuri serioase de viitor. Povestea lor de iubire a început la" Puterea Dragostei".

De curand, cei doi indragostiti au fost surprinsi in ipostaze extrem de apropiate, la piscina.

Acestia au demonstrat tuturor ca relatia lor rezista si ca sunt din ce in ce mai fericiti.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Roxana Buzoiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai ajuns la botezul lui Dominic: „Trebuia să vin la...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.