Ella, o nouă intervenție estetică: "Mi-am injectat..." Cum arată acum concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 13:15

Ella, o nouă intervenție estetică. Imediat după ce a ajuns în țară, concurenta de la Puterea Dragostei a trecut pragul medicului estetician.

Ella, o nouă intervenție estetică.  Nemulțumită de aspectul ei, concurenta de la "Puterea Dragostei" a așteptat cu nerăbdare să se întoarcă în țară pentru a rezolva o problemă de ordin estetic. 

Citeste si: Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Incredibil ce a putut să îi spună. Toată casa e acum împotriva Ellei

Ella, o nouă intervenție estetică: "Mi-am injectat..." Cum arată acum concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Ella de la "Puterea Dragostei" a recunoscut că este adepta intervențiilor estetice, însă nu este de acord cu persoanele care exagerează cu operațiile, ajungând să obțină un aspect nenatural. Astfel, pentru că în urmă cu ceva timp a trecut pragul medicului estetician pentru a-și injecta acid hialuronic în buze, dar rezultatul final nu a mulțumit-o deloc, acum, Ella a luat decizia de a apela din nou la ajutorul medicului specialist, dar de această dată pentru a topi acidul

hialuronic.

"Mi-am injectat hialuronidază pentru topirea acidului hialuronic. Așadar, după 48 de ore, am revenit la forma naturală a buzelor mele. Acestea sunt buzele mele naturale. Buza de sus și-a revenit foarte bine, nu mai am acel defect pe care îl aveam înainte. Acestea sunt buzele mele naturale. Mie îmi place ceva natural și frumos, astfel încât să nu dăm un aspect de fake, de buze de rață.

Ce este cu gust, cu calitate și nu este exagerat, eu sunt pro.", a povestit Ella pe canalul ei de Youtube.

Citeste si: Ella a spus totul despre barbatul la care locuieste, in Bucuresti! Cine este persoana misterioasa: ''Nu mai dati informatii...''

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După această intervenție estetică, Ella s-a declarat mulțumită de felul în care arată acum buzele ei, având în vedere că forma acestora se apropie foarte mult de cea naturală.

Scandal la Puterea dragostei! Ella il acuza pe Marius de rautate. Ce i-a raspuns concurentul?

Scandal la  Puterea dragostei, dupa ce Marius a facut un gest care a deranjat-o pe Ella.

Ce s-a intamplat in casa dragostei?

Tensiunile dintre Ella si Marius se reaprind! Cei doi au intrat intr-un nou conflict, dupa ce Marius a facut un gest simplu, care se pare ca a deranjat-o tare pe Ella.

În timpul emisiunii, Ellei i-a cazut insigna de lider, chiar in fata lui Marius, care dansa, alaturi de alti concurenti. Fara sa ezite, Marius a impins insigna cu piciorul, intr-un gest reflex de a da la o parte obiectul care ar fi putut sa ajunga sub picioarele cuiva.

Ulterior, Ella l-a acuzat pe Marius ca a facut gestul acela din rautate si ca ar avea ceva cu ea. Dupa lungi discutii, in care Marius a spus ca nu doreste sa se bage, Ella a reusit sa il enerveze pe Marius.

Citește continuarea aici.  

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei se întoarce la Istanbul pentru sezonul 3? Decizia pe care brunetă a luat-o chiar înainte de marea finală