Razboi intre Livian si Marius! Se acuza unul pe altul de minciuna!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2020, 11:21

Razboi intre Livian si Marius! Se acuza unul pe altul de minciuna! Fostii prieteni Marius si Livian sunt in razboi pe masura ce se apropie Marea Finala Puterea dragostei.

Razboi intre Livian si Marius! Se acuza unul pe altul de minciuna!  Livian si Marius s-au contrat pe tema unei persoane pe care o cunoastea Andreea Pirui.

In timp ce unul sustinea ca se cunosteau dinainte, celalalt il contra.

"Nu este asa", a spus Livian.

Andreea Pirui a incercat sa rezolve problema, dar conflictul dintre fostii prieteni Marius si Livian este evident.

Razboi intre Livian si Marius! Se acuza unul pe altul de minciuna!

Marius s-a suparat foarte tare pe iubita lui! Andreea Pirui i-a acordat mai multa atentie altui barbat si l-a ignorat pe iubitul ei. Ce si-au spus cei doi?

Cel mai solid cuplu de la  Puterea dragostei  a ajuns la cearta, in ultima saptamana de competitie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius si Andreea Pirui si-au facut reprosuri de fata cu ceilalti concurenti, dupa ce Andreea l-a ignorat pe Marius!

Marius gelos pe Livian?

Pirui era intr-o discutie cu Livian, cand Marius a intrat in incapere. Blondina l-a ignorat pe iubitul ei si si-a vazut de discutia cu Livian, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Marius. Andreea Pirui, la randul ei s-a aratat suparata pe faptul ca Marius este gelos, insa Marius a incercat sa ii explice iubitei lui ca nu este vorba de gelozie, ci de respect.

Discutia nu a avut nicio finalitate, ceea ce l-a determinat pe Marius sa o ia pe Andreea in culise, unde sa poarte o discutie mai intima.