Marius si Andreea Pirui s-au DESPARTIT oficial! Blonda, cu lacrimi in ochi! Care e motivul separarii

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 22 iul 2020, 18:30

Marius si Andreea Pirui s-au DESPARTIT oficial! Cei doi nu au mai facut fata tensiunilor dintre ei si au ales sa puna punct relatiei.

Marius si Andreea Pirui s-au DESPARTIT oficial!  Separarea lor are loc chiar inainte de Marea Finala "Puterea dragostei", care va avea loc duminica aceasta, la Kanal D.

Marius i-a reprosat Andreei Pirui ca nu ii tine partea in conflictele pe care le are.

"M-am certat cu Bianca, m-am certat cu toata lumea pentru o femeie care nu imi tine partea", a acuzat-o Marius pe Andreea Pirui.

Marius se referea, cel mai probabil, la faptul ca blonda nu i-a dat dreptate in disputa lui cu Livian. De altfel, Marius a parut si gelos pe Livian, cu care, in trecut, Andreea Pirui a avut o relatie scurta.

"Eu ma retrag aici", a spus Marius. "Si eu ma retrag", a spus si Andreea Pirui, cei doi anuntandu-si despartirea in emisiunea de astazi "Puterea dragostei". Cei doi s-au certat si in prima parte a emisiunii de astazi.

Marius si Andreea Pirui s-au DESPARTIT oficial!

Marius si Andreea Pirui se certasera si in emisiunea de ieri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai solid cuplu de la  Puterea dragostei  a ajuns la cearta, in ultima saptamana de competitie!

Marius si Andreea Pirui si-au facut reprosuri de fata cu ceilalti concurenti, dupa ce Andreea l-a ignorat pe Marius!

Pirui era intr-o discutie cu Livian, cand Marius a intrat in incapere. Blondina l-a ignorat pe iubitul ei si si-a vazut de discutia cu Livian, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Marius.

Andreea Pirui, la randul ei s-a aratat suparata pe faptul ca Marius este gelos, insa Marius a incercat sa ii explice iubitei lui ca nu este vorba de gelozie, ci de respect.

Discutia nu a avut nicio finalitate, ceea ce l-a determinat pe Marius sa o ia pe Andreea in culise, unde sa poarte o discutie mai intima.