Cuplul de la "Puterea Dragostei" a dat vestea cea mare: "Eu și Ricardo ne-am..."

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 15:20

Deea și Ricardo au dat vestea cea mare. Cei doi au făcut un pas important și au ținut ca toți prietenii virtuali să afle acest lucru.

Deea și Ricardo au dat vestea cea mare.  Cei doi îndrăgostiți se înțeleg mai bine ca niciodată, motiv pentru care au decis să își ducă relația la un alt nivel. Ce au anunțat?

Citeste si: Ricardo, reacție dură pe instagram: "M-am săturat să..." Ce l-a supărat?

Deea și Ricardo au dat vestea cea mare

Nu, nu s-au logodit și nici nu așteaptă un copil, însă în mod cert Deea și Ricardo au planuri serioase de viitor. Cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei" au decis că este momentul pentru o schimbare importantă în viața lor, motiv pentru care au luat hotărârea de a se muta singuri, în Italia. Dacă cei ce îi urmăresc pe instagram au crezut până acum că cei doi sunt doar în vacanță, ei bine, se pare că au hotărât să își construiască un viitor departe de granițele țării.

"Mâine apare vlogul cu noua noastră casă. Eu și Ricardo ne-am mutat singuri.", a scris Deea pe instagram.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a dat prea multe detalii despre noua locuință, urmând să dezvăluie mai multe în cadrul unui vlog.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se intampla cu Ricardo si cu Deea la cateva luni dupa ce au parasit emisiunea ''Puterea dragostei''? Cei doi au mers la manastire!

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cum arată femeia?

Deea de la" Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cele două seamănă atât de bine! Iată imaginea pe care fanii Deei o așteptau cu nerăbdare.

Deea de la" Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. După o perioadă în care nu a mai fost chiar atât de activă în mediul online, Deea a decis că a venit momentul să intre din nou în contact cu prietenii de pe instagram, ocazie cu care, la cererea acestora, a făcut publică o fotografie cu mama ei.

Deea și mama ei au o relație foarte apropiată, iar prietenii de pe instagram ai fostei concurente de la" Puterea Dragostei" au observat acest lucru, motiv pentru care i-au cerut acesteia să facă mai multe vloguri cu ea. Deea nu doar că a promis că se va ocupa de acest lucru în viitor, ci le-a făcut urmăritorilor o surpriză, postând o imagine cu mama ei.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Andra Volos, distracție cu doi foști concurenți de la Puterea dragostei! Au vizitat-o în Italia

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.