Sevda ia o decizie socanta! Afla cum va reactiona Ali si ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod captivant din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2020, 10:01
video Foto(7)

Sevda este concentrata doar pe afacerea ei, fara sa stie ca Uygar a cumparat agentia pentru care ea lucreaza.

Sevda nu stie ce sa faca de cand a aflat ca tatal ei l-a ucis pe fiul lui Ali. İn cele din urma gaseste rezolvarea luand o decizie surpriza. Ali, pe de alta parte, experimenteaza neputinta de a nu afla ce ascunde Sevda.

Citeste si: Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Sevda ia o decizie socanta!

Duygu, care se considera responsabila pentru faptul ca Pilot se afla incarcerat. Faptele pe care Pilot le-a aflat despre batranul lui Erniko in inchisoare de la Talat, ii vor trimite pe cei doi frati pe o cale fara intoarcere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sevda este concentrata doar pe afacerea ei, fara sa stie ca Uygar a cumparat agentia pentru care ea lucreaza. Ali incearca sa se disculpe in fata familiei Sevdei, pentru problemele aparute cu fratele acesteia, insa are parte de un soc atunci cand o zareste pe frumoasa fata alaturi de Uygar.

Citeste si: Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume! Ce spune Özgü Kaya despre rolul din "Dragoste si secrete"!

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!