Marius si Andreea Pirui s-au impacat inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"! Formeaza din nou un cuplu!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 24 iul 2020, 12:37

Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de Finala Puterea dragostei Cei doi s-au certat si s-au despartit recent, dar iata ca formeaza din nou un cuplu!

Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de Finala Puterea dragostei  Ambii au aparut cu zambetul pe buze astazi, semn ca sunt foarte fericiti.

"Vreau sa merg la soricelul meu, ca astazi pleaca la dentist", a spus Andreea Pirui, cerand voie la camera sa mearga sa il vada pe iubitul ei.

"Stii cum e vorba aia, tot acasa te intorci", a comentat Philip impacarea lui Marius cu Andreea Pirui.

Cei doi fac si ei parte din cuplurile de la "Puterea dragostei" sezonul 2 care se tot cearta si se impaca. Livian si Bianca, pe de alta parte, s-au despartit o singura data oficial si nu au mai anuntat impacarea, chiar daca diverse surse sustin ca formeaza din nou un cuplu.

Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de Finala Puterea dragostei

Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de Finala Puterea dragostei  Marius si Andreea Pirui s-au despartit oficial in emisiunea de ieri "Puterea dragostei"! Cei doi nu au mai facut fata tensiunilor dintre ei si au ales sa puna punct relatiei. 

Separarea lor a avut loc chiar inainte de Marea Finala" Puterea dragostei", care va avea loc duminica aceasta, la Kanal D. 

Marius i-a reprosat Andreei Pirui ca nu ii tine partea in conflictele pe care le are.

"M-am certat cu Bianca, m-am certat cu toata lumea pentru o femeie care nu imi tine partea", a acuzat-o Marius pe Andreea Pirui. Marius se referea, cel mai probabil, la faptul ca blonda nu i-a dat dreptate in disputa lui cu Livian. De altfel, Marius a parut si gelos pe Livian, cu care, in trecut, Andreea Pirui a avut o relatie scurta.

"Eu ma retrag aici", a spus Marius. "Si eu ma retrag", a spus si Andreea Pirui, cei doi anuntandu-si despartirea in emisiunea de astazi" Puterea dragostei". Cei doi s-au certat si in prima parte a emisiunii de astazi.

Iata, insa, ca la o singura zi distanta cei doi s-au impacat si formeaza din nou un cuplu!

Marius si Andreea Pirui s-au tot certat in ultimul timp

Marius si Andreea Pirui  se certasera  si in emisiunea de alaltaieri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai solid cuplu de la  Puterea dragostei  a ajuns la cearta in ultima saptamana de competitie!

Marius si Andreea Pirui si-au facut reprosuri de fata cu ceilalti concurenti, dupa ce Andreea l-a ignorat pe Marius!

Pirui era intr-o discutie cu Livian, cand Marius a intrat in incapere. Blondina l-a ignorat pe iubitul ei si si-a vazut de discutia cu Livian, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Marius. Andreea Pirui, la randul ei s-a aratat suparata pe faptul ca Marius este gelos, insa Marius a incercat sa ii explice iubitei lui ca nu este vorba de gelozie, ci de respect.

Discutia nu a avut nicio finalitate, ceea ce l-a determinat pe Marius sa o ia pe Andreea in culise, unde sa poarte o discutie mai intima.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Duminica, Marea Finala a show-ului „Puterea dragostei”! Telespectatorii vor afla, in direct, cine sunt cei doi castigatori ai acestui sezon!

Citeste si: Marius si Pirui, impacare-soc inainte de Marea Finala! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei", ASTAZI, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Marius si Andreea Pirui s-au DESPARTIT oficial! Blonda, cu lacrimi in ochi! Care e motivul separarii