Andrei David - Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Autor: B.M.
Actualizat: 27 iul 2020, 16:13
Andrei David

Andrei David - Puterea Dragostei concurenti sezon 3: Andrei David. Varsta, poze si preferinte in materie de fete.

Andrei David are 25 de ani, vine din Brasov si doreste sa i se spuna David, asa cum e cunoscut in anturajul lui. Este inginer in stiinta calculatoarelor, iar ca hobby practica dansul latino: salsa si bachata. Este dornic sa-si gaseasca jumatatea care ar trebui sa fie precum plajele din Cuba: frumoase, frierbinti si pline de energie.

Andrei David considera ca viata e ca un mister si isi doreste sa descopere ce efect va avea dragostea asupra lui.

Singurul lucru pe care nu l-ar accepta la o femeie este tradarea. Este dispus sa dea curs puterii dragostei daca inima i-o cere.

Concurenti Puterea Dragostei sezon 3: vezi aici lista completa.

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: zile si ore de difuzare

Pe Andrei David il poti vedea in cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie.

Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in show-ul Bravo, ai stil!, a prezentat, alaturi de Victor Slav, show-ul Imi place dansul! si a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii "Secrete intre fete", din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal

D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune Cristina Mihaela despre noul sezon Puterea Dragostei

"Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari.

Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!", spune Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea Puterea Dragostei sezon 3.

"Merg cu inima deschisa in Turcia, abia astept sa ii cunosc pe concurenti si pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurentilor mult noroc in aceasta experienta si cred ca cel mai important pentru ei va fi sa fie buni unii cu ceilalti si sa isi asculte inima.

Sunt entuziasmata si fericita, ii invit pe telespectatori sa urmareasca in continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriasa!", a mai spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Prezentatoarea Puterea Dragostei sezon 3 s-a pregatit intens si spune ca Istanbul este unul dintre orasele ei de suflet. "Ador baclavaua si rahatul cu fistic. Am si un restaurant la care ma voi opri prima oara ca sa gust preparatele lor delicioase", a spus noua prezentatoare a showului "Puterea Dragostei".

Iata filmul de prezentare al concurentului Andrei David:

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.