Dezvaluire fara precedent: Livian si Ramona au avut o relatie pe ascuns, in afara emisiunii! Filmuletul care schimba tot!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 24 iul 2020, 13:41

Dezvaluiri fara precedent facute pe o retea de socializare, de una dintre fanele emisiunii.

Livian si Ramona, relatie pe ascuns

Dezvaluirea care da totul peste cap. Livian si Ramona ar fi fost impreuna pe ascuns, chiar in timpul emisiunii. Informatia a aparut pe o retea de socializare. Persoana care a ''aruncat'' aceasta informatie in spatiul virtual a spus faptul ca in curand va aparea un filmulet cu cei doi si cu intalnirile secrete ale acestora, alaturi de Philip si Berna. 

Citeste si: Bianca i-a marturisit dragostea ei lui Livian la "Puterea dragostei"! Reactia fiului lui Nelson Mondialu a fost uluitoare

Va redam mai jos mesajul integral postat de cea care a dat informatia: 

Șoc șoc șoc 😯se pare că Ramona și Livian au avut o relație în afara emisiuni 🙈au avut întâlniri ascunse în Instambul ,și ce credeți ??Filipp ia filmat au ieșit împreună Filipp Livian și Berna ,și o să apară filmulețele cu Livian și Ramona cum se giugiuleau și cum se iubeau ei pe ascuns😜Vreau să vă văd

atunci dragă Haită tot mai credeți în iubirea lui falsă ??sau o să vă dați seama că a jucat teatru??

Citeste si: Bianca și Livian s-au împăcat înainte de Marea Finală? Concurenta de la "Puterea Dragostei" a dat vestea: "Îl am alături..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca și Livian s-au împăcat înainte de Marea Finală? Concurenta de la "Puterea Dragostei" a dat vestea: "Îl am alături..."

Ramona de la "Puterea Dragostei", decizie radicală după ce a revenit în România: "Mai puțini..."

A venit în emisiune pentru a-și găsi marea dragoste, dar a plecat acasă singură, astfel că nu ar fi exclus să se întoarcă și în sezonul 3 la "Puterea Dragostei".

Ramona, căci despre ea este vorba, pare că a învățat o mulțime de lucruri în urma participării la "Puterea Dragostei". Deși s-a apropiat de mai multe persoane în casă, aceasta nu a format un cuplu cu niciun băiat, iar în ceea ce le privește pe fete, nici cu acestea nu a legat prietenii puternice. 

Acum, Ramona pare hotărâtă să se îndepărteze de persoanele toxice din viața ei.

Mesajul pe care l-a postat pe instagram sugerează că, în prezent, Ramona vrea să îi țină alături doar pe cei care îi sunt cu adevărat prieteni.

"Mai puțini prieteni, mai puțină dramă, păstrează-ți cercul restrâns.", a scris Ramona pe instagram.

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Incredibil ce a putut să îi spună. Toată casa e acum împotriva Ellei

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Un comentariu pe care concurenta de la" Puterea Dragostei" l-a făcut a durut-o foarte tare pe Ramona.

Ramona, în lacrimi după ce a fost jignită de Ella. Deși păreau prietene bune, se pare că legătura dintre Ella și Ramona este pe cale să se destrame. Ce s-a întâmplat?

Citeste continuarea aici

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.