Nunta la "Puterea dragostei" inainte de Marea Finala! I-a cerut sa o ia de sotie!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 24 iul 2020, 19:00

Puterea dragostei: Andreea Pirui i-a cerut lui Marius sa o ia de sotie Surpriza uriasa inainte de Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2!

Puterea dragostei: Andreea Pirui i-a cerut lui Marius sa o ia de sotie  Cu toate ca Marius a mai cerut-o o data de sotie pe Andreea Pirui si aceasta a acceptat, blonda a anuntat astazi, in finalul emisiunii "Puterea dragostei", ca vrea sa fie ceruta din nou de catre Marius.

A fost o saptamana tumultuoasa pentru Andreea Pirui si Marius, care s-au certat, s-au despartit si apoi s-au impacat la o singura zi distanta.

Relatia lor, ca si cea a Bernei cu Philip si a Biancai cu Livian, a fost incarcata de scandaluri in cel de al doilea sezon "Puterea dragostei".

Marius a cerut-o in trecut de sotie pe Andreea Pirui, ea a acceptat, apoi logodna s-a rupt si pareau ca s-au despartit definitiv.

S-au impacat ulterior si a urmat o noua despartire, chiar saptamana aceasta. Impacarea s-a produs la numai o zi distanta de despartire. In total, Andreea Pirui si Marius s-au despartit de trei ori pe parcusul show-ului "Puterea dragostei" sezonul 2.

Puterea dragostei: Andreea Pirui i-a cerut lui Marius sa o ia de sotie

Puterea dragostei: Andreea Pirui i-a cerut lui Marius sa o ia de sotie Andreea Pirui si Marius s-au certat si s-au despartit recent, dar iata ca formeaza din nou un cuplu

Ambii au aparut cu zambetul pe buze astazi, semn ca sunt foarte fericiti.

"Vreau sa merg la soricelul meu, ca astazi pleaca la dentist", a spus Andreea Pirui, cerand voie la camera sa mearga sa il vada pe iubitul ei.

"Stii cum e vorba aia, tot acasa te intorci", a comentat Philip impacarea lui Marius cu Andreea Pirui.

Cei doi fac si ei parte din cuplurile de la" Puterea dragostei" sezonul 2 care se tot cearta si se impaca.

Livian si Bianca, pe de alta parte, s-au despartit o singura data oficial si nu au mai anuntat impacarea, chiar daca diverse surse sustin ca formeaza din nou un cuplu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de Finala Puterea dragostei

Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de Finala Puterea dragostei  Marius si Andreea Pirui s-au  despartit  oficial in emisiunea de ieri "Puterea dragostei"! Cei doi nu au mai facut fata tensiunilor dintre ei si au ales sa puna punct relatiei. 

Separarea lor a avut loc chiar inainte de Marea Finala" Puterea dragostei", care va avea loc duminica aceasta, la Kanal D. 

Marius i-a reprosat Andreei Pirui ca nu ii tine partea in conflictele pe care le are.

"M-am certat cu Bianca, m-am certat cu toata lumea pentru o femeie care nu imi tine partea", a acuzat-o Marius pe Andreea Pirui. Marius se referea, cel mai probabil, la faptul ca blonda nu i-a dat dreptate in disputa lui cu Livian. De altfel, Marius a parut si gelos pe Livian, cu care, in trecut, Andreea Pirui a avut o relatie scurta.

"Eu ma retrag aici", a spus Marius. "Si eu ma retrag", a spus si Andreea Pirui, cei doi anuntandu-si despartirea in emisiunea de astazi" Puterea dragostei". Cei doi s-au certat si in prima parte a emisiunii respective.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Marius si Andreea Pirui s-au DESPARTIT oficial! Blonda, cu lacrimi in ochi! Care e motivul separarii

Citeste si: Scandal intre iubiti! Andreea Pirui l-a scos din minti pe Marius: "Ai facut cel mai rau lucru pe care puteai sa-l faci!"

Citeste si: Marius si Andreea Pirui se despart inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"? "M-am saturat"