Bogdan Mocanu, rănit într-un accident grav în Mamaia! În ce stare se află acum! Mașina lui este făcută praf VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 iul 2020, 13:06

Bogdan Mocanu, accident grav în stațiunea Mamaia! Bogdan Mocanu, victima unui eveniment rutier în județul Constanța! Fanii au dat anunțul pe Instagram!

Bogdan Mocanu, accident grav în stațiunea Mamaia! Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 al emisiunii Puterea Dragostei, a suferit un accident rutier în stațiunea Mamaia, județul Constanța. Anunțul a fost făcut de o susținătoare a acestuia, care a dat vestea pe Instagram. 

Bogdan Mocanu, accident grav în stațiunea Mamaia!

Bogdan Mocanu, accident grav în stațiunea Mamaia! Ghinionul se ține scai de Mocanu, iar după despărțirea de Andra, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier pe litoral.

Mașina lui a fost făcută praf, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, postate pe Instagram de Loredana, o susținătoare a concurenților.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astăzi, Mocanu și Andra au pus punct relației, după ce pe internet au apărut imagini cu Bogdan și Ella. Mocanu a răbufnit când a văzut că dintr-un simplu salut, situația a luat o întorsătură neașteptată.

De când m-am întors din Italia, de la Andra, acolo a fost totul super ok am avut niște discuții de când m-am întors în țară. Aseară, am ieșit cu un prieten, și-am fost în Centrul Vechi și când să plecăm am văzut-o pe Ella în spate.

A venit Ella, ne-am salutat, ea a rămas cu prietenii ei, eu cu ai mei. Nu am mers nici 10 secunde în același rând. În spate erau niște copii care făcuseră poze cu mine și cu Ella. Am plecat și oamenii ne-au făcut poze din spate. Ella, super simțită, când am ajuns acasă mi-a zis: vezi că, vorbește cu Andra și spune-i că ne-am întâlnit, în caz că apar poze.
Am ajuns acasă, am văzute poze etichetate, ca mai apoi să mă trezesc că Andra mă blochează din nou. N-am crezut că există așa ceva. Mă abțin mult in respect. Aseară eu m-am văzut cu Matias și am salutat-o pe Ella. Dacă m-aș întâlni cu Ella pe ascuns, m-aș duce în centrul vechi?, a spus Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu, in sezonul 3 al "Puterea dragostei"? Postarea care il da de gol

Citeste si: Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Primele imagini cu cei doi

Citeste si: Cati bani facea Bogdan Mocanu cu Jador in numai 3 zile? "Lumea nu stie"