Mona de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant: "Mi s-a reproșat de multe ori că sunt..."

Autor: Bianca Hriscu

Mona de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant. Ce a apărut pe contul ei de socializare la scurt timp după ce a intrat în competiție?

Mona de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant.  Noua concurentă a dat dovadă de sinceritate și a dezvăluit, într-un mod subtil, că este pregătită pentru a-și găsi sufletul pereche.

Citeste si: Cum arata masina lui Bogdan Mocanu dupa accidentul in care era sa moara! "Dupa weekend-ul asta, toate zilele o sa le consider bonus!"

Mona de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant: "Mi s-a reproșat de multe ori că sunt..."

Sezonul cu numărul trei al emisiunii "Puterea Dragostei" a început, astfel că mai mulți tineri sunt în căutarea iubirii adevărate. Printre aceștia și Mona, o tânără de 28 de ani. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a mai fost căsătorită, iar în prezent este divorțată și are un copil de 8 ani. 

După intrarea în casa "Puterea Dragostei", Mona a postat pe contul personal de instagram un mesaj prin care a dat de înțeles că își dorește să se îndrăgostească, cu toate că recunoaște că este destul de greu de cucerit, iar bărbatul care va dori să îi câștige inima va avea foarte mult de muncă.

"Mi s-a reproșat de multe ori că sunt de gheață.

Eh...nu toți știu că gheața se topește într-o mână caldă.", a scris Mona pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea a spus tot! De ce a renuntat sa prezinte "Puterea dragostei": "Era prea frumos!"

State Lavinia Cristina- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

State Lavinia Cristina -  Puterea Dragostei  concurenti sezon 3: cine este State Lavinia Cristina. Varsta, poze si preferinte in materie de baieti.

State Lavinia Cristina are 28 de ani, vine din Bucuresti, iar apropiatii ii spun Mona.

Este cosmetician, iar ca hobby ii place sa calatoreasca, sa mearga la cinema si sa se plimbe prin parc. Spune ca cei din jurul ei o considera foarte rea si foarte dura, dar ea poate fi si delicata. Barbatul ideal ar trebui sa fie inalt, bine facut, sensibil, romantic, sa arate bine, amuzant, foarte dragostos si sa nu insele. Nu ar accepta ca barbatul de langa ea sa o minta, sa o insele sau sa fie gelos.

State Lavinia Cristina se considera o femeie frumoasa, desteapta, atragatoare si este sigura ca va ajunge in finala! Marturiseste ca face parte din categoria femeilor greu de cucerit, iar cel care si-o doreste va trebui sa lupte ca sa o aiba. A fost casatorita, dar in prezent este divortata si are un copil in varsta de 8 ani.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Mona, noua concurentă de la Puterea Dragostei, comparată cu Ramona! Ce au în comun cele două