Cristian Comanici si-a pus toata casa fetelor in cap, dupa ce l-au ales lider: "Esti arogant! Ti-ai schimbat atitudinea de ieri pana azi!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 28 iul 2020, 11:18

Dupa ce ieri a fost ales liderul casei baietilor, Cristian Comanici a intrat in dizgratiile fetelor! Casa dragostei fierbe!

Casa dragostei fierbe! Nici bine nu a inceput noul sezon ca au si aparut conflicte si nemultumiri! Cristian Comanici a fost luat la bani marunti de catre fete, dupa ce si-ar fi schimbat atitudinea, de ieri pana azi! Fetele l-au ales ca si lider in casa baietilor, insa Cristian pare ca nu ar mai fi cel de ieri, cand a reusit sa le convinga pe fete ca merita sa conduca ce se intampla la Puterea dragostei.

Cristian Comanici si-a pus toata casa fetelor in cap

" Nu-mi mai place! L-am simtit de ieri ca e...! E inganfat! Ati vazut ce schimbare de comportament are de ieri pana azi?", au comentat fetele, dupa ce Cristian s-a aratat nemultumit de ce se intampla in casa.

"Ieri era altfel! Poate era emotionat!", au continuat fetele.

"Probabil ca insigna aia din piept i-a dat prea mult avant! I se urca coarnele! Ar trebui sa-l intrebam! Esti datorita noua lider!", s-au exprimat fetele, suparate.

"Haideti, ca sunt pregatit sa va dau un raspuns!", a intervenit promt Cristian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristian Comanici- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Citeste si: Ce masina de fite conduce Cristian Comanici, noul concurent de la Puterea dragostei! Cum s-a afisat fratele Biancai

" Nu mi-a placut ce am vazut pana acum! Nu mi-a placut nimic! Nu e concurs de dans! Eu vreau sa cunosc fetele! Ce ati aratat pana acum?", a spus Cristian.

Iata materialul video in care Cristian este luat la bani marunti de fete:

Citeste si: Surpriza de proportii! Fetele au ales liderul casei baietilor! Bianca Comanici poate sa fie mandra

Citeste si: Fratele Biancai Comanici e gata sa fie tata! Cristian si Madalina le-au facut pe fete sa lacrimeze

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.