Incendiar! Primul sarut la Puterea dragostei! Pentru ei, un dans a fost suficient sa simta fluturi in stomac. Cine sunt concurentii care s-au sarutat in fata camerelor

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 28 iul 2020, 17:57

Incendiar! Fanii Puterea dragostei sunt in extaz! Cine este fata care s-a lasat sarutata de la primul dans? Avem deja primul cuplu?

Puterea dragostei si-a surprins fanii! Cel mai cunoscut si iubit show matrimonial din Romania dovedeste inca o data de ce ocupa primul loc in topul audientelor!

Sezonul 3, care a debutat luni, a adus in fata telespectatorilor sapte baieti si sapte fete, care isi doresc sa-si gaseasca iubirea, motiv pentru care au mers pana in Turcia, departe de casa si de cei dragi. In studiourile "Puterea dragostei", cei 14 concurenti si-au lasat emotiile si sentimentele la vedere, lucru deloc usor, in ciuda aparentelor si s-au incumetat sa traiasca in fata camerelor de luat

vederi pentru cel mai de pret lucru: dragostea!

Astazi, prezentatoarea Cristina Mihaela a incercat sa traga cateva concluzii despre potentialele cupluri din casa dragostei, la doar cateva ore dupa ce concurentii si concurentele s-au vazut pentru prima data. In exercitiul propus de frumoasa prezentatoare, pe rand, fetele au venit in basa baietilor, au spus cateva cuvinte despre ele si au invitat la dans un baiat.

Mona a intrat plina de incredere si foarte stapana pe ea in casa baietilor, insa a recunoscut ca este foarte greu sa vorbesti despre tine in fata altora. Atunci cand a venit vorba despre dans, Mona nu a ezitat sa il invite pe George.

Cei doi au surprins pe toata lumea! Incendiar! Primul sarut la Puterea dragostei! Pentru ei, un dans a fost suficient sa simta fluturi in stomac

Citeste si: Debut in forta al celui de-al treilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”. Kanal D a fost lider absolut de audienta cu premiera sezonului!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea a spus tot! De ce a renuntat sa prezinte "Puterea dragostei": "Era prea frumos!"

Citeste si: Cum arata masina lui Bogdan Mocanu dupa accidentul in care era sa moara! "Dupa weekend-ul asta, toate zilele o sa le consider bonus!"

Iata materialul video in care puteti vedea cum s-au sarutat Mona si George, dar si ce si-au spus cei doi:

Cristina Mihaela nu a stat pe ganduri si a pus marea intrebare: avem primul cuplu in casa dragostei?

Mona l-a invitat pe George sa raspunda la intrebare, iar raspunsul lui a fost un DA foarte hotarat!

Citeste si: Cine e cu adevarat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutie incendiara intre baieti: "Poti sa faci fata unei astfel de femei?"

Citeste si: Mona de la "Puterea Dragostei", mesaj emoționant: "Mi s-a reproșat de multe ori că sunt..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.