Incredibil ce comentariu a primit fratele Biancai, Cristian, la una dintre fotografiile cu el: ''Ca sora lui...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 28 iul 2020, 16:55

Cristian Comanici, fratele Biancai, a primit un comentariu incredibil pe o retea de socializare.

Ce comentariu a primit fratele Biancai, Cristian Comanici

Fratele Biancai a intrat in casa Puterea dragostei, in sezonul 3, si este mai hotarat ca oricand sa iasa din umbra surorii sale. Cristian a venit in emisiune hotarat sa isi gaseasca jumatatea. Bineinteles, Cristian este un personaj destul de controversat si multa lume ii contesta intentiile pentru care ar fi intrat in competitie. Iata ce comentarii a primit Cristian Comanici in momentul in care a postat o fotografie cu el: 

Citeste si: Manuela de la "Puterea Dragostei" a reacționat după ce Cristian Comănici a intrat în emisiune: "Vreau să..."

Manuela de la "Puterea Dragostei" a reacționat după ce Cristian Comănici a intrat în emisiune: "Vreau să..."

Cristian Comănici este deja cunoscut printre fanii emisiunii "Puterea Dragostei", acesta fiind fratele Biancăi Comănici, concurenta care a reușit performanța de a câștiga cele două sezoane ale show-ului de televiziune.

Având în vedere că Bianca și Manuela au rămas în relații foarte bune după ce au participat la emisiune, acum, Manuela a decis să îi transmită un mesaj noului concurent de la "Puterea Dragostei", mai ales că este la început de drum, iar orice sfat este de mare ajutor.

"Vreau să îl felicit pe Cristi pentru că a intrat în casa "Puterea Dragostei". Vreau să îi urez mult succes, multă baftă și Doamne ajută să plece și el acasă cu trofeul cel mare, cu ambele dacă se poate."

, a spus Manuela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum arata acum tanara!

Cristian Comanici si-a pus toata casa fetelor in cap, dupa ce l-au ales lider: "Esti arogant! Ti-ai schimbat atitudinea de ieri pana azi!"

Dupa ce ieri a fost ales liderul casei baietilor, Cristian Comanici a intrat in dizgratiile fetelor! Casa dragostei fierbe!

Casa dragostei fierbe! Nici bine nu a inceput noul sezon ca au si aparut conflicte si nemultumiri! Cristian Comanici a fost luat la bani marunti de catre fete, dupa ce si-ar fi schimbat atitudinea, de ieri pana azi! Fetele l-au ales ca si lider in casa baietilor, insa Cristian pare ca nu

ar mai fi cel de ieri, cand a reusit sa le convinga pe fete ca merita sa conduca ce se intampla la  Puterea dragostei.

Citeste continuarea aici