Alexandra s-a dezlantuit! Cum a reactionat Mihai la acuzatiile ei! "Ai spus ca lupti pentru mine! Acum ce faci?"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 29 iul 2020, 11:21

Scandal de proportii la Puterea dragostei! Alexandra si Mihai se intorc unul impotriva celuilalt! Acuzatiile au aruncat casa dragostei in aer.

Alexandra si Mihai se intorc unul impotriva celuilalt dupa ce cu doar o zi in urma pareau cuplul perfect de la Puterea dragostei! O conversatie telefonica a aruncat totul in aer, dupa ce Alexandra i-a spus lui Mihai ca ea vrea sa se descalifice si sa plece acasa! Mihai este extrem de nelamurit si dezamagit pentru ca tot Alexandra ii spusese ca este gata sa lupte pentru el ca sa formeze un cuplu.

Alexandra s-a dezlantuit

Dupa ce Mihai a vorbit cu colegii lui de camera despre situatia in care se afla cu Alexandra, intrarea in emisiune a fost exploziva. Baietii au luat-o la intrebari pe Alexandra despre strategia ei si au acuzat-o ca este falsa si se foloseste de Mihai ca sa fie in centrul atentiei.

Lucrurile au deviat cand blondina a primit informatia ca baietii au aflat lucruri despre trecutul ei, ceea ce ar face-o nedemna de incredere si de o relatie cu Mihai.

Mihai este devastat si nu intelege ce vrea cu adevarat Alexandra de la el, desi el a spus ca isi asuma orice si e gata sa incerce o relatie cu ea pentru ca se simte extrem de atras de blondina.

"Ce faci ma, te duci sa te plangi? Nu pot sa vorbesc cu tine ca intr-un cuplu? Vorbeste cu persoana cu care esti!", l-a acuzat Alexandra pe Mihai.

"Dar noi doar eram in camera si auzeam ce vorbesti tu cu el la telefon! Nu e ca si cum a venit el sa ne spuna!", a sarit George cu explicatii.

" Aveti vreo problema voi daca ma descalific? Credeti ca eu pot sa lupt pentru el doar daca stau aici? sa stau sa ma lupt cu toti sapte? Pentru ce sa suport toate astea?", a spus Alexandra nervoasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dar tu ai spus ca lupti penru mie! Acum ce faci? Dai cu bata in balta!", a reactionat Mihai, acuzator.

Citeste si: Cine e cu adevarat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutie incendiara intre baieti: "Poti sa faci fata unei astfel de femei?"

Citeste si: Scandal in casa dragostei! Alexandra e in razboi cu baietii care spun de unde o cunosc: "Ai venit sa faci teatru!"

"Dat tu le spui la toti ce am vorbit noi? Telefonul nu are si interfon! Il pui la ureche si auzi doar tu! Eu stateam ieri pe scari ca proasta si eram gata

sa imi iau pedeapsa, doar sa il vad ca macar pune mana pe clanta!", a continuat Alexandra.

Iata materialul video cu confruntarea dintre Alexandra si Mihai

Citeste si: Soc! La Puterea dragostei se intampla lucruri incredibile! S-au indragostit la prima vedere, iar intalnirea lor a spus tot

Citeste si: Incendiar! Primul sarut la Puterea dragostei! Pentru ei, un dans a fost suficient sa simta fluturi in stomac. Cine sunt concurentii care s-au sarutat in fata camerelor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.