Panica in casa fetelor! Mihai si-a iesit din fire! "Mi s-a facut pielea de gaina!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 29 iul 2020, 11:27

Mihai a ajuns la capatul rabdarii si a incalcat regulamentul Puterea dragostei. Concurentul a navalit in casa fetelor ca sa se confrunte cu Alexandra! Ce a urmat?

Se pare ca Mihai a ajuns la capatul rabdarii dupa conflictul verbal cu Alexandra! Cei doi si-au aruncat acuzatii grave, iar Paul si George l-au sustinut pe Mihai tot timpul, ba chiar i-au alimentat supararea pe Alexandra spunandu-i ca ea s-a folosit de el.

Concurentul Puterea dragostei nu a mai suportat nervii provocati de vocala blondina si a dat buzna in casa fetelor ca sa se confrunte cu Alexandra fata in fata.

Panica in casa fetelor! Mihai si-a iesit din fire!

Cu pumnii stransi si cu mersul apasat, Mihai a intrat amenintator in casa fetelor si a strigat de pe scari la Alexandra: "Care e fals? Ia spune!"

Citeste si: Scandal in casa dragostei! Alexandra e in razboi cu baietii care spun de unde o cunosc: "Ai venit sa faci teatru!"

Citeste si: Cine e cu adevarat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutie incendiara intre baieti: "Poti sa faci fata unei astfel de femei?"

Paul a fost pe faza si s-a dus imediat dupa Mihai, oprind probabil un dezastru! Paul l-a luat pe Mihai inapoi in casa baietilor, cu un gest pe care doar un prieten il poate face. Mihai s-a intors cu pumnul strans si chiar l-a aratat amenintator catre casa fetelor.

"Tu esti fals! Crezi ca daca ai urcat pe scari m-am speriat?", i-a raspuns Alexandra, surprinsa sa il vada in acea postura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate fetele s-au speriat si s-au ridicat din locurile unde stateau. Toate au mers catre un loc mai retras si au spus ca le-a fost frica de reactia lui Mihai.

"Voiai sa o bati? Mi s-a facut pielea de gaina!", s-au auzit vocile fetelor.

" Unde e placerea aia? Tu esti barbat?", a spus Alexandra.

Ce au vorbit fetele dupa ce s-au retras din calea lui Mihai. Iata materialul video

Citeste si: Soc! La Puterea dragostei se intampla lucruri incredibile! S-au indragostit la prima vedere, iar intalnirea lor a spus tot

Citeste si: Cărare Alexandra Elena- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.