Bomba! Ce a facut Mihai seara trecuta? Cristina Mihaela a aflat totul si i-a invitat in camera rosie pe cei doi indragostiti

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 29 iul 2020, 11:57

Cristina Mihaela i-a invitat in camera rosie pe Mihai si Alexandra! Discutia in privat a scos la iveala totul. Cine cu ce a gresit si ce s-a aflat?

Bomba la Puterea dragostei! Ce a facut Mihai seara trecuta?

Cristina Mihaela i-a invitat pe Mihai si Alexandra in camera rosie pentru o discutie in privat. Ce s-a aflat si care este adevarul despre relatia lor?

Nici bine nu au intrat cei doi in camera rosie ca Alexandra s-a napustit la Mihai sa il sarute! Atractia ei pentru concurent este evidenta, iar blondina a spus ca vrea sa treaca peste tot ce s-a intamplat si sa incerce sa fie intr-o relatie cu Mihai.

Mai mult decat atat, Alexandra i-a spus si mamei ei ca si-a gasit dragostea!

Citeste si: Alexandra s-a dezlantuit! Cum a reactionat Mihai la acuzatiile ei! "Ai spus ca lupti pentru mine! Acum ce faci?"

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei! "Am facut videochat." Mesajele dintre Alexandra si Mihai au detonat bomba

Cristina Mihaela le-a atras atentia ambilor ca nu este normal sa se comporte asa cum au facut-o si l-a avertizat pe Mihai ca amenintarile nu sunt tolerate la Puterea dragostei. Prezentatoarea emisiunii l-a luat la intrebari pe Mihai despre motivele conflictului cu Alexandra si i-a adus la cunostinta ca stie tot ce a facut el, in afara casei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Probabil ca a fost pasiunea aia pe care ati simtit-o, dar nu este normal sa ajungeti la asa ceva! Mihai, stii foarte bine care sunt regulile din casa dragostei, iar tu ai vrut sa o incalci pe cea mai importanta! Stim tot ce faceti! Ai invitat-o pe Alexandra la hotel! Stiai ca e impotriva regulamentului!", a spus Cristina Mihaela, in camera rosie.

Iata materialul video incendiar!

Citeste si: Panica in casa fetelor! Mihai si-a iesit din fire! "Mi s-a facut pielea de gaina!"

Citeste si: Surpriza! Cine sare in apararea Alexandrei? "Aia e viata ei privata, nu conteaza ce a facut in trecut!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.