Kanal D, lider de audienta in Prime Time, la nivelul intregii tari si la orase, cu serialul “Dragoste si secrete”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 29 iul 2020, 12:13

Marti, Kanal D a fost lider de audienta in Prime Time, cu serialul “Dragoste si secrete”, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul publicului de la orase. Postul TV a devansat celelalte statii concurente pe doua categorii de public monitorizate, episodul de aseara fiind urmarit de o medie de peste 1.2 milioane (1.263.000) de telespectatori din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in intervalul orar 20:00 – 23:15, cu 7,2% rating si 20,0% cota de piata, pe

targetul National, si 6,6% rating si 18,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

In ceea ce priveste targetul Comercial, Kanal D s-a mentinut in topul televiziunilor, clasandu-se pe locul doi, cu 4,2% rating si 16,6% cota de piata. Minutul de maxima audienta, atins la 21:49, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.6 milioane (1.661.000) de fani ai serialului “Dragoste si secrete”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.