Mona de la Puterea dragostei are copil. Cum arata baietelul ei

Autor: B.M.
Mona de la Puterea Dragostei

Mona de la Puterea dragostei are un copil, iar concurenta nu evita sa ascunda acest lucru.

Mona de la Puterea dragostei are un copil de care este extrem de atasata si pe care nu incearca sa il ascunda. Inca de la inceputul Puterea Dragostei sezon 3, Mona a dezvaluit ca este mama si ca are un baietel.

Copilul provine dintr-o casatorie anterioara si are varsta de 8 ani, iar in imaginile postate pe retelele de socializare se poate observa ca intre el si Mona este o relatie speciala.

Pentru Mona baietelul reprezinta cea mai importanta persoana din viata ei, iar inca de la intrarea in competitie ea a mentionat ca isi doreste un barbat romantic si fidel, care probabil sa fie si un tata bun pentru copilul ei.

Mona de la Puterea dragostei are copil: ce mesaj emotionant a transmis

In imaginile cu Mona de la Puterea Dragostei alaturi de copilul ei se poate observa cat de fericit este cel mic.

Cu zambetul pe buze, baietelul pare o bucatica desprinsa parca din Mona, cei doi semanand foarte mult.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De altfel, Mona nu ezita sa ascunda faptul ca este o persoana sensibila iar recent a postat pe contul ei oficial de Instagram un mesaj impresionant. Ea lasa sa se inteleaga faptul ca, desi pare a fi dura si rece, in prezenta persoanei potrivite este cu totul si cu totul altcineva.

"Mi s-a reprosat de multe ori ca sunt de gheata. Eh... nu toti stiu ca gheata se topeste într-o mana calda", a scris Mona pe Instagram.

Cine este Mona de la Puterea Dragostei sezon 3

State Lavinia Cristina are 28 de ani, vine din Bucuresti, iar apropiatii ii spun Mona. Este cosmetician, iar ca hobby ii place sa calatoreasca, sa mearga la cinema si sa se plimbe prin parc. Spune ca cei din jurul ei o considera foarte rea si foarte dura, dar ea poate fi si delicata.

Barbatul ideal ar trebui sa fie inalt, bine facut, sensibil, romantic, sa arate bine, amuzant, foarte dragostos si sa nu insele. Nu ar accepta ca barbatul de langa ea sa o minta, sa o insele sau sa fie gelos.